torstai 12. helmikuuta 2015

Sunnuntaina käytiin tekemässä lumiseen metsään esineruutu. Kuusi uutta pikku esinettä, alue 10x50m.


Eka lähti joka kerralla hienosti, innokkaasti, teki töitä ja huomasin aina heti kun sai hajun. Muutaman kerran pisti etsiessä ravin mutta pääasiassa laukka pysyi yllä. Ilman esinettä ei tultu pois kertaakaan. Loppuun Eka sai vielä tykittää 50metriin hakemaan hanskaa, lujaa mentiinkin!
Tiistaina treenailtiinkin Ojangon hallissa, meillä nyt alkoi vakkarivuoro, ollaan siellä siis tiistaisin toukokuuhun saakka.
Mahduttiin nelistään hyvin kentälle, kaksi per puolikas. 

Aloitettiin nopealla leikillä josta Eka joutui paikkikseen, aika oli melkein 10min, palkkasin noin kolme kertaa, vähän lähti ääntä, kerran meinasi nousta ja kerran nousi palkkauksesta, mutta se ei mennyt lonkalle!!!

Sitten otettiinkin kauheasti seuruuta, namilla, keskityttiin käännöksiin. Ekan vasemmalle käännökset oli tosi kivoja(!), vasemmalle se teki monen monta tiukkaa(!) mutta oli niitä erkanemisiakin. Täykkäreistä osa oli ihan supersuper hyviä, pylly ja koko koira pysyi matkassa eikä tehnyt puolikkaita tai odotellut mua, jee, olihan niitäkin mutta oikeesti ihan muutama. Suoratkin teki tosi innokkaasti, pysähdykset suurin osa kumminkin huonoja kun jäi joko liian eteen tai etupää vinoon. Syynä pitkälti edistäminen ja auraus, kumminkin parempaa kuin lelulla. Käännöksissä epäilen mun omaa kääntymistä, heti kun osasin kääntyä, tuli koirakin paljon paremmin mukana, sitten kun epäonnistuin niin koirakin oli pihalla vaikken reagoinut mitenkään niihin. Ihan super siistiä kun namilla seuruu toimii jo noin nätisti, pystyy tehdä paremmin ja into on passeli :)

Luoksareita otettiin myös, Eka tuli taas nopealla laukalla, oli välimatka mikä tahansa ja eteentulot oli upeita!! Suoria ja tiiviitä, ei törmäyksiä.

Välissä tauko, jonka jälkeen otettiin nopea leikki, taas tauko, muutama seuruu, tauko ja loppuun super leikit. Alkaa taas Eka oppimaan sen repimisen ja taistelun, nimittäin pääkin heilu rajusti ;)

Eilinen ja tämä päivä onkin mennyt lenkkeilessä ja nukkuessa, ei vaan jaksettu lähteä mihinkään. Ehkä huomenna taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti