keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Haaste

Saatiin Sannalta ja Rauhalta haaste. Me ollaan niin tylsiä ettei kysytä tai haasteta ketään! 

1. Miten päädyit ottamaan collien?
- Eri PK oikeuksien omaavia rotuja selaillessa nahka tuntui hyvältä. Ei vaadi liikoja, sopii suunnilleen harrastukseen kuin harrastukseen, hyvän kokoinen, lyhyt karva, suhteellisen terve rotu ja vielä nättikin. 
 
2. Mitä ominaisuuksia tahtoisit colliessa rotuna parantaa?

 -Enpä oikeastaan mitään! Jos mulle pitäisi luoda nahka se saisi olla kovapäisempi ja omistaa enemmän buustia, mutta en kumminkaan lähtisi muuttamaan rotua koska näin se on tosi passeli.
 
3. Onko koirasi mielestäsi sellainen, kuin kuvittelitkin collien olevan? Yllättikö jonkin?

 -Sanotaanko että ei ollut. Mulla on ollut aina käsitys että nämä on suhteellisen vietittömiä kotikoiria, arkoja ja herkkiä, siksi se on pysynyt kaukana mun rotupohdinnoista mutta jotenkin se sitten vaan tuli ja tuntui oikealta. Eka siis on yllättänyt positiivisesti, nyt olenkin tajunnut että suunnilleen kaikki nahkiaiset ovat täysin vastakohtia mun luuloille! 
 
4. Oletko miettinyt, tuleeko seuraavakin koirasi olemaan collie, vai jotakin muuta rotua?

 -Seuraava tuskin tulee olemaan nahka, ehkä joskus vielä kumminkin! Collie on ehkä turhan herkkä mulle, enemmän moottoriakin kaipaan. Malinois on tällä hetkellä päälimmäisenä mielessä.
 
5. Mikä on koirasi huonoin puoli (yksi ominaisuus)?

 -Mä en oikeasti tiedä. Pieni vuotaminen tai sitten se että mun käteen turhan herkkä?
 
6. Entä paras puoli (yksi ominaisuus)?

 -On/Off nappula ja välinpitämättömyys muita kohtaan.
 
7. Millaisissa tilanteissa koirasi haukkuu?

 -Joskus remmissä muille koirilla ja sitten tietysti kentän laidalla muiden treenatessa.
 
8. Millaisia kisatavoitteita sinulle on koirasi kanssa?

-Kaiken kaikkiaan haaveilen käyttövaliosta, vk3, jk3, tk1, BH ja AD tuloksista, siitä löytyy kaikki mitä tällä hetkellä on haaveissa, saa nähdä miten innostutaan touhuamaan muita lajeja. Ehkä vielä joskus! Jos alotettaisiin tänä vuonna tk1, BH ja AD :P

9. Kuinka monta kaulapantaa koirallasi on?

-Jaaa-a. Löytyyhän noita muutama, treeneihin, lenkeille ja hienostuneimpiin paikkoihin omat. En jaksa laskea kumminkaan :D

10. Milloin olet ollut koirastasi erityisen ylpeä?

-Ei ole ainakaan vielä tullut mitään mikä olisi erityisesti mieleen jäänyt, kaikki onnistumiset tuntuu hyvältä ja osaan olla koirasta ylpeä varsinkin jos ylitetään jokin haaste :)
 
11. Kiinnostaisiko sinua alkaa joskus kasvattajaksi?

- Nääh, ei kiinnosta. Pari kertaa tullut mietittyä jos koira on terve, saanut tuloksia ja sillä olisi rodulle annettavaa niin mikä ettei pentuja voisi harkita mutta kasvattajaksi en halua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti