perjantai 17. huhtikuuta 2015

Tänään käytiin taas tekemässä jokaista osa-aluetta, eli vähän maastoa ja tottista.

Jälki sai vanhentua 20min, pituutta kännykän mukaan 200metriä, jana kakskyt askelta, kulmia löytyi muutama, kuusi keppiä, nameja suunnilleen 10askeleen välein, joskus harvemmin, kepeiltä ja jäljen päästä super herkut. 

Eka lähti yllättävän hyvin janalle, lopussa mentiin pienesti vinossa mutta päästiin kepille jonka ilmaisi hienosti. Tokalle kulmalle kun päästiin tuli ongelmaksi mun luottamus, olin varma etten mennyt sieltä joten päästin koiran liinan irti ja sieltä se ilmaisi kepin, luota siihen rakkiin!!! Pidin koko loppu jäljen Ekan liinan vapaana, pienesti tuossa alussa Ekan pää meni aika korkealla, nameja kun alko löytyä joskus niin pääkin painui kokonaan maahan. Kolmannen kulman jälkeen oikastiin neljäs kulma mutta tarkkanenä Eka haistoi kepin viiden metrin päästä ja pinkoi äkkiä sen ilmaisemaan. Jäljellä pysyttiin ihan kokoajan oikeastaan muuten, pienesti alussa mentiin jäljen vierestä mutta tarkkuutta tuli loppua kohden kokoajan lisää. Seuraavalle jäljelle enemmän nameja! 

Oon hitokseen ylpeä tuosta suorituksesta, täällä on niin vaikea tehdä yhtään pidempiä jälkiä ja muutenkin harhoja täynnä, porukkaa lenkkeilee kokoajan koirineen täällä eli hajutonta paikkaa ei löydy. Pakko nyt päästä johonkin kunnon metsiin treenaamaan jälkeä että viestiä! 



Jäljen vanhetessa Eka tottakai etsi esineitä.
Alue 10x50m, esineet aika pieniä ja vaikeampia mitä yleensä meillä on (kukkaro, föönin lisäosa, silmälaput, pieni kaulapanta, hakurulla). Metsä oli tiivistä pensaikkoa täynnä, muuten aika avara.

Eka lähti kivasti joka kerralla. Kaksi ensimmäistä esinettä nousi edestä!!! Kolmas esine nousi takarajalta, vähän kauemmin tarkensi hajua mitä yleensä. Neljäs esine oli keskeltä. Jokainen nousi ongelmitta, nenä oli niin hitokseen hienosti auki kokoajan! :)
Ylpeä eläin loppupalkkansa kanssa :) 
Vähän myöhemmin käytiin vielä kentällä tottistelemassa.

Ensimmäisenä liikkeenä otettiin seuruuta. Muutama lyhyt, muutama pidempi pätkä, ei ongelmaa, hienosti pysyy innokkaana mukana. En palkannut kaikista, kehuja tottakai. Eteenmeno lähti niin hienosti suoraan mutta sitten taas kimposi yhtäkkiä oikealle josta bongasi lelun, voi huoh!

Toisella setillä pelkkä eteenmeno, pientä mutkittelua taas matkalla, palkka kumminkin löytyi. Tarvitaan vaan helkatisti toistoja ja toistoja, ehkä se joskus tajuaa mennä suorassa. Loppuun kunnon leikit tyynyn kanssa, taas kauheita ravisteluja ja vetoja, voimanainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti