lauantai 11. huhtikuuta 2015

Keskiviikko aloitettiin viestillä jossa meillä oli ekaa kertaa myös toinen koira suorittamassa treeniä, Cira!
Matkaa noin 250m, lähtöjä viisi, Eka oli toisena koirakkona joten lähti aina Ciran perään.

Ensimmäisellä kummatkin tuli hienosti, Eka lähti vasta kun Cira oli mun luona.
Toisella kummatkin rakit lähti samaan aikaan vahingossa, kummatkaan ei vilkaissutkaan toisiaan vaan kilpaili kumpi ehtii ensin, vau!!
Kolmannella, neljännellä ja viidennellä koirat lähti noin 30sekunnin välein, eikä mitään ongelmaa. Hienot piskit treenissä siis!

Ekalle matka oli vähän lyhyt, oli tykittämässä parikin kertaa meidän ohi...
Lenkin päätteeksi Eka ajoi myös jäljen.
Jana 10metriä, jälkeä itse oli noin 50m, keppejä viisi, nameja ei ollut muuten kuin kepeiltä, vanhentua sai vähän alta 30min, vähän kaareva jälki mutta ei mitään kulmia.

Eka lähti janalle hyvin mutta vauhti jäi päälle joten nameja ei napannut jäljen alulta. Jäljen alku meni vähän pelleilyksi, arvaahan sen nyt kun ei ole nameja ollenkaan eikä nenää oltu herätelty pahemmin, sai siis antaa neuvoja ja käskeä neitiä lopettamaan häseltäminen. Ensimmäinen keppi kun löytyi niin homma alkoi jo luistaa, jälki napattiin paremmin ja sen päällä jopa kuljettiin, kaikki kepit nousi ongelmitta.

Jäljen tarkotus oli vain testata missä mennään ja miten toimii tällä tavalla. Nyt aletaan tekemään jälkiä enemmän namitta, muutamaa namia voi sinne tänne laittaa mutta ei sen enempää. Eka selkeesti osaa mutta tarvii pientä harjottelua, muistuttelua ja varmuutta niin homma varmasti alkaa luistaa. Ensi kerralla uutta parempaa yritystä!
Torstaina käytiin tekemässä esineitä oikean kokoisella ruudulla.

Eli alue noin 50x50m, esineitä viisi (takana kaksi, edessä kaksi ja yksi keskellä), kolme esinettä sai hakea.

Eka tuntui pienesti olevan pihalla mutta kyllä sieltä esineet nousi ongelmitta ja nopeastikkin. Ensimmäinen esine nousi edestä, hyvä Ekaa! Toinen ja kolmas takarajalta. Hienosti Eka piti vauhtia yllä ja nappaili hajuja. Palautuksetkin nätisti eteen.
 Perjantaina ajettiinkin jälkeä
Jana noin 8metriä, jälki itsestään noin 50metriä, yksi kulma, kuusi keppiä, jäljen alussa pari namia muuten namiton, kepeiltä tuli märkäruokaa.

Lähti janalle hienosti mutta mitä tekee omistaja, pähtäilee remmin toisessa päässä onko sittenkään oikea kohta joten koirakin jäi hämmästelemään, jatkettiin sitten suoraan niin löytyhän se jälki, tyhmä minä. Jäljen päällä pysyttiin tosi hienosti paitsi yhden kepin jälkeen mentiin reippaasti jäljen vierestä, palattiin edelliselle kepille sen takia ja aloitettiin kyseinen kohta alusta, sen jälkeen pysyttiin taas jäljellä moitteetta. Meidän käännöskin onnistui ongelmitta!! Vauhtikin jo löytyi. Kepit nousi taas yhtä hienosti kuin aina, super palkka on tehny kepeistä arvokkaita, pieni miinus siitä että jos keppi huomataan sinne rynnitään :P
Lauantaina eli tänään oli kunnon touhupäivä.

Käytiin tottistelemassa viilarissa. Eka otti aina yhden liikkeen josta suoraan tauolle, oli nääs niin kuuma ettei kauaa pystynyt putkeen touhuamaan.

Hyppyä - otettiin alta metristä ja kerran metrin korkuista. Alle metrisessä ei koskenut kertaakaan, vauvauvau! Hienosti leijaili yli. Kerran laukka jäi liian lyhyeksi ja esteelle ei tultu hyvin :( onneksi se ei Ekan motivaatioon tai liikkeeseen toistaiseksi vaikuttanut. Metrin esteellä näytti takatassut pienesti hipaisevan estettä mutta ei pahemmin tukea ottanut kertaakaan.
Nouto - vauhtinoutoa kilon kapulalla, neljä kertaa, piiskasta saatiin buustia. Eka veti ihan täääysillä, nappasi kapulan hienosti takaata ja kurvasi takaisin josta lensikin palloa, kapulaa tosin ei helposti tiputettu :P
Seuruu - olin unohtanut namit kotiin joten pelattiin piiskalla. Ekalla melkein kiehu, räyhäs mulle ihan hulluna. Seuruu oli ihan super hienoa jos edistämistä ei lasketa, siitä syytän liian korkeeta mielentilaa. Tähän kun saa ne käännökset niin ai että! En voi olla muuta kuin tyytyväinen neitiin :)
A-este - tänään kiipeiltiin täysmittasella aalla. Eka kiipesi ongelmitta esteen yli. Ensimmäisellä kerralla hyppäsi turhan korkealta pois, sen jälkeen tultiin alemmas hyppäämään, onneksi. Eipä tässä oikeastaan mitään ongelmaa, nyt vaan se pois ettei mun tarvitse mennä toiselle puolelle muistuttelemaan että myös takaisin on tultava.
Eteenmeno - tykitti pienesti vinoon mutta havaitsi palkan jota sitten potkittiin jonkin verran.

Loppuun pientä leikkiä ja siihen jäi meidän hikitreenit.
Illemmalla nähtiin Emmiä ja beecee neitoja esineiden merkeissä.

Alue noin 50x50m, esineitä kolme, jokaisella samassa paikassa esine, yksi edessä kaksi takana, jokainen esine oli vieras.

Ensimmäinen esine nousi todella hienosti ja ongelmitta takarajalta. Etuesineestä mentiin ohi, joka oli aika ihme. Hetken Eka pörräsi Fisun jäljillä ja lähti tarkastamaan hienolla vauhdilla ruutua. Kutsuin nätisti mun luokse mutta tullessa nappasi hajun ja toi esineen, hieno neiti!!
Esineiden jälkeen nähtiin vielä Jessica ja otettiin yhdessä taas viestiä.

Matka noin 250m, lähtöjä kuusi, mukana jälleen Cira mutta tänään Eka lähti ensimmäisenä.

Kummatkin juoksi ongelmmitta jokaisen pätkän. Viidennellä lähdöllä Eka oli lähtenyt hitaammin mun luokse mutta muuten se juoksikin tykittäen meidän välillä. Pienesti meinasi taas mennä musta ohi kun olin vähän vinossa mutta hyvin huomasi korjata aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti