tiistai 28. huhtikuuta 2015

Viimeisen hallitreenit takana, jei hallikausi on siis päättynyt.

Alkuun tehtiin parissa osassa leikkiä. Joutu taas sytytellä vähän paremmin, patukan voitti ihan yli helposta ja putkissa rallittelua, sitten saatiin taas tappomoodi päälle. Toisella kerralla ei tarvinnut edes sytytellä vaan tyyppi tuli liekeissä kentälle leikkimään. Loppuun vaan putkissa juoksentelua lelun kanssa jotta jää hyvä fiilis.
Neiti on kyllä tosi herkällä päällä ja oudon läheisyyden hakuinen, juoksut ei siis todellakaan olisi mahdoton ajatus...

Jäävät - Jäi jokaisella käskyllä oikeaan asentoon joten jätettiin hyvin mielin siihen eipä mitään moitittavaa.

Noutokapulan eteen tuonti - Vautsi vau! Nyt kyllä tuotiin niin pätevänä eteen. Suorassa ja tiiviisti, iloisella ilmeellä.

Sivulletulot - Paneuduttiin taas paikkaan, edelleen mun varpaiden yli ei saa mennä. Hienosti alkanut jo hiffata, paikka löytyy paljon paremmin. Alkaa pikku hiljaa jäämään mun kauhea kääntyminenkin sivulletulosta kun oon siihen alkanut paneutumaan myös.

Seuruu - Taas nättiä menoa, lopussa haettiin enemmän viettiä kun alkuun mentiin rauhallisesti että saatiin nätit käännökset. Pysyi hienosti mukana niin vasemmalle kuin oikeallekkin mennessä, kerran tosin vasemmalle kääntyessä luuli että tehdään täykkäri ja käänty liikaa mutta palautu nopeasti. Täyskäännöksistä kaksi oli tosi rumia mutta kun vähän nostatti niin käännöksetkin nopeni ja saatiin niin hienoja suorituksia.

Luoksetulo - Tällä kertaan tultiin ihan oikeaan paikkaan, suorassa eteen. Vauhti olisi voinut olla nopeampi, loppuun sain haukuttamalla nostettua vauhtia, ensi kerralla siis vauhtiluoksareita.

Paikkis - Lyhyitä paikkiksia kaksi kun kävin hakemassa lisää nannaa koiralla ja yksi vähän pidempi paikkis kun toinen koira juoksi vierestä merkille ja kapuloille, ei ees vuotanut, jee.

Kehäänmenot - Oli tosi hienoja joka kerralla, kontakti pysyy taukoamatta, liikkeelle lähdötkin oli jo paljon paremmat.

2 kommenttia:

  1. Jännä miten se halli alkaa aina tökkimään keväisin.:D On vaan liian hienoja ilmoja treenata sisällä.

    VastaaPoista
  2. kiva blogi tämä! :)

    - pupujen seikkailuja täällä: http://kanimukset.blogspot.fi/ -

    VastaaPoista