perjantai 8. toukokuuta 2015

Keskiviikkona saatiin lisäystä treenikavereihin, nähtiin siis Emmaa ja poikia tottiksen parissa Viilarissa.

Paikkis - Simbaa seuruutettiin ja samalla ammuin neljä laukaisua, Eka ei reagoinut mitenkään. Ajasta huolimatta asento pysyi, jipii!

Seuruu - Tänään keskityttiin eniten seuruuseen joten sitä tehtiin paljon. Alkuun ammuttiin neljä laukausta, ampujaa kohti mennessä (vaikka oli piilossa) laittoi korvat luimuun mutta poispäin mennessä ei mitään, ei reagoinut, seurasi täysin normaalisti joten jätettiin tämmöiseen että se paras jää mieleen.
Tehtiin vähän väliä piiitkää seuruuta (noin 150askelta putkeen oli yksi seuruu minkä jaksoin laskea) eikä Eka laskenut yhtään, samanlaista seuruuta alusta loppuun sekä tietty lyhyitä seuruita. Käännöksiä otettiin paljon ja myös putkeen, missään ei ongelmaa. Täyskäännökset oli tosi kivan täpäköitä mutta muutama tuli Ekalle yllätyksenä joten ne jäi vajaiksi, taisi mun käännösten teot olla osittain aika huonoja kylläkin. Video taas kertoi paljon, mä vaan niiiiin tykkään ton koiran seuruusta :)

Hyppy - Otettiin ehkä viidellä laudalla jota madallettiin joka kerralla, ei siis kauheasti korkeutta. Korkeampaa ei märän kelin takia viitsinyt ottaa. Laitoin namia toiselle puolelle, ei sovi meille koska hidastaa niin paljon, palkka kädessä paljon parempi. Ensi kerralla voisi vaikka kokeilla patukan kanssa...

A-este - loivennettua. Kokeiltiin nyt niin että olen kokoajan toisella puolella, eihän se heti onnistunutkaan. Tein aina Ekan mennessä toiselle puolelle, niin että taputan estettä mitä Pekka suositteli. Toimi! Eka kiipesi heti ongelmitta takaisin. Tämmöstä treeniä joten eiköhän se hokaa mitä haetaan.

Jäävät - Istumista ja maahanmenoa yhdet, tosi kivat oli kummatkin. Märkä nurmikko ei siis häirinnyt. Seisomisia otettiin kaksi koska ensimmäisellä valui selkeästi, toinen parempi.

Kivaa leikkiä pariin otteeseen, edelleen vähän turhan herkkis mutta haukku irtosi ihan hiton hienosti!
Tänään perjantaina käytiin Mustavuoressa jäljen ja esineiden parissa.

Jäljen vanhetessa esineitä. Alue about 10x40m, esineitä neljä joista sai hakea kolme, haasteena kauheita lätäköitä siellä täällä.

Lätäköt ei vauhtia hidastanut vaikka niin epäilinkin. Eka tykitti niiiiin tajuttoman hienosti ja nenä ihan hiton hyvin auki. Näki vaan kun neiti nappaili hajuja ilmassa ja piankos sieltä taas tykitettiin esine suussa. Tosi hieno työskentelyä, ei mitään muuta pahaa sanottavaa kuin se että Eka lukitsi katseen yhdellä lähetyksellä ja luuli valkovuokkokimppua esineeksi ;D

Esineiden jälkeen ajettiin jälki. 150metriä, muutama kulma, nameja siellä sun täällä, viisi keppiä ja ärsyttävä maasto (täynnä valkovuokkoja, kuivia lehtiä, paljon oksia, pari ojan ylitystä, pari tien ylitystä, kivikkoa ja jyrkkää ylämäkeä)

Eka lähti janalle huonosti, meni yli, lähetin uudestaan jolloin nappasi hajun ja lähti ajamaan oikeaa reittiä. Ensimmäinen keppi ei noussut, en edes itse sitä muistanut joten eipä siitä tullut huomautettua. Ojan ja tien ylitykset ei aiheuttanut mitään ongelmaa. Toinen keppi ei meinannut myöskään nousta, hetken sai pörräillä kunnes hokas mitä haen, huomaa varmaan että luonnonkepeillä ei jälkiä olla tehty.... Ylämäki, kivikko eikä yksikään kulma aiheuttanut ongelmaa, Eka ajoi todella, todella hienosti. Pysyttiin kokoajan jäljellä eikä jälki karannut kertaakaan, siiiis mitäää, vaude, osaa se ehkä! Loput kepitkin nousi ongelmitta ilman muistutteluja.


4 kommenttia:

  1. Vau miten nättiä seuraamista!! :)

    VastaaPoista
  2. Upeeta seuraamista!

    VastaaPoista
  3. Eka pysyy kyllä hienosti oikeassa paikassa! :) Meillä seuraaminen tuntuu vaan menevän takapakkia edistämisen, ääntelyn ja painamisen osalta.

    VastaaPoista