sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Lauantaina raahauduttiin erittäin vaivalloisesti Sahaajankadulle BH möllikokeeseen.

Me saatiin numero yksi. Aloitettiin liikkeet ja parinamme ollut sakemanni narttu meni paikalla makuuseen.

Ilmottautuminen meni hyvin mutta arvosteluja kuullessa neiti ei olisi millään malttanut enään istua aloillaan. 

Seuruukaava hihnassa - meni muuten hyvin mutta ensimmäisellä oikealle käännöksellä jättäyty mutta tuli nopeasti mukaan, tuon jälkeen meno vähän laimeni mutta kontakti pysyi ja tuli mukana. Ai niin. Unohdin mä myös pysähtyä.
Tuomari sanoi että Eka kokoajan tuli mukana ja tarkkailee minua, mikä on pääasia.
Henkilöryhmä - oli ihan järkyttävä. Paineistu taas siinä, raahautu kyllä mukana. Remmittä tehtiin myös henkilöryhmä, kehuin ja meni paremmin.
-ERITTÄIN HYVÄ

Seuruukaava hihnatta - ei tehty tätä osuutta ettei tehdä liikaa ennen oikeata koetta.
-PUUTTEELLINEN

Liikkeestä istuminen - mun mielestä tosi hyvä, joo mun pysähtyessä menee istumaan joten siitä sanottiin että joku tarkka tuomari voisi rokottaa.
-HYVÄ

Liikkeestä maahan - taas stoppasi seuruussa, vino maahan meno mutta nopea.
-HYVÄ

Luoksetulo - tästä olin tosi ylpeä!! Vaikka Eka näytti koko homman aikana pientä paineistumista, se tuli lujaa ja tosi tiiviisti!
- ERITTÄIN HYVÄ

Paikalla makuu - En helpottanut hommaa vaikka olisi saanut. Siellä se kökötti koko höskän ajan paikoillaan eikä se mennyt lonkalle!! Hieno :)
-ERINOMAINEN

Vinkkejä saatiin kokeeseen. Muun muassa sakun omistaja kiristi usein remmiä, se kannattaa aina pitää löysällä, tuomarit rokottaa siitä herkästi. Kannattaa antaa tsemmikehuja, kaikki mitä tuomari ei näe tai kuule, sitä ei ole tapahtunut. Onneksi mentiin sai nähä miten tämä homma oikein menee.
Hihnatta seuruun takia ei siis oltaisi päästy läpi. :D

Kaupunkiosuus järkättiin kentällä ja kaikkea oltiin oikeastaan muunneltu. Niin hömppäpömppää ettei mitään rajaa. Pyöräilijä korvattiin kepeillä kävelevällä ihmisellä, ihmisryhmän keskelle menossa oli kaksi henkilöä, autoa ei käynnistetty ja tuomari oli näissä kaikissa itse tekemässä.
Eka ei kumminkaan välittänyt mistään, ei edes tolpassa ollessa reagoinut ohi kulkevaan koiraan.
Tänään sunnuntaina lähdettiin Katjan ja poikien kanssa treenailemaan.

Aloitettiin tottiksilla hiekkakentällä.

Ensimmäisen setin Eka aloitti leikillä, hitsi mikä into! Jatkettiin seuruulla. Kolme käännökstä niin oikealle kuin vasemmalle, viisi täyskäännöstä joista kolme viidestä oli semmoisia miltä haluan niiden näyttävän. Tosi tiiviitä ja nopeita. Vain pari pätkää ilman mitään käännöstä. Loppuun suora eteenmeno.

Toisella setillä leikkiä ja eteenmeno. Pitää tästä lähtien ottaa pidempää seuruuta ennen eteenmenoon lähetystä ettei ala ennakoimaan lähtöä.
 Ajeltiin sitten vielä metsään tekemään esineitä ja jälkeä.

Esineet about 20x40m ruudussa. Esineitä neljä (viltin palainen, pehmolelu, säärystin ja penaali), kaksi takana, yksi keskellä ja yksi edessä.

Ensimmäinen esine nousi ihan heti keskeltä ruutua (penaali). Toinen nousi yhtä nopeasti edestä (viltin palainen) mutta pölvästin mielestä viltinriepu oli niin siisti että sitä piti jäystää samalla kuin pyllisteli. Kolmas nousi takareunasta (pehmolelu), tarkisti nopeasti etuesineen paikan ja lähti siitä vauhdilla uppoamaan. Tänään palautuksissa ei yhtään ongelmaa (paitsi tuo hetken pyllistely ruudussa)
Jälki noin 260m, 30-40min vanhentunut, viisi keppiä, nameja satunnaisesti mutta enemmän mitä edellisillä jäljillä ollut. Varrella pari puun ylitystä, jyrkkä laskeutuminen, matala lätäkkö.

Janalle Eka lähti ihan hiton hienosti!!! Se nappasi hajun heti kun oltiin kävelemässä paikalle. Eka ajoi jälkeä kokoajan reippaalla ravilla, mentiin tarkasti jäljen päältä ja nuo muutamat kulmat oli hiton hienoja, ei mitään ylimääräisiä tarkastuksia. Kaikki kepit nousi ongelmitta paitsi neljännestä mentiin yli, palautin ja annoin Ekan ajatella mikä jäi puuttumaan. Neljännen kepin jälkeen työskentely muuttui vähän sähläämiseksi, saatiin kumminkin jäljestä taas kiinni ja työskentely parantui. Nameja ei enään syönyt kuin muutaman(!?) mutta pysyttiin jäljellä siltikin. Tuntu jo kun käsissä olisi ollut osaavakin koira :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti