tiistai 26. toukokuuta 2015

Kuumat tottikset

Tänään käytiin Viikissä treenailemassa porukalla. Mukana oli Emmi ja puuceet, Tiia ja Gava, Emma ja pojat lisäksi pari muuta joita en tunnistanut. 

Häiriötä ainakin riitti. Muut treenasivat vieressä ruutua ja ohjattua, tietysti muitakin liikkeitä. Vieressä oli myös kauhea lauma lapsia ja aikuisia pelaamassa futista. 

Aloitettiin tuttuun tapaan leikillä. Otettiin muutama sivulletulo leikistä, pyörähti tosi näppärästi viereen mistä sai aina purra palloon. 

Pienen tauon jälkeen minuutin paikkis. Eteenmenossa seuruutin nyt pidempään, ei ongelmaa, tykitti tosi hienosti suorassa vaikka kenttä oli aika "loputon" ja pitkää nurtsia. Eteenmeno palkalla (takapalkkana) tehtiin myös muutama seuruupätkä ja samaan syssyyn pari käännöstä. Piru vie kun vasemmalle käännös oli Ekan mielestä täyskäännös. Kun saatiin edes sinnepäin menemään nuo niin jätettiin siihen, en jaksanut kiristellä omia hermoja enempää :D 
Pidemmän tauon jälkeen otettiin henkilöryhmä, vieraita ihmisiä mikä on meille parempi juttu. Haettiin siihen motivaatiota kävelemällä vaan läpi ja palkkaamalla kunnolla. Eka lähti hyvillä fiiliksillä, kertaakaan ei ahdistunut. Vikalla läpimenolla tehtiin yksi ihmisen kierto, ei mitään ongelmaa siinäkään. Perään otettiin vielä seuruuta. Täyskäännökset oli ihan tosi kivoja, parani toistojen myötä vaan täpäkämmiksi. Oikealle käännökset oli alkuun löysempiä, pientä virittelyä niin parani. Vasemmalle käännökset oli taas hienoja, vähän huitasee pyllyllä lujaa kun on niin valmiina täyskäännökseen. Hidas seuruu oli taas tosi kivan oloista, juoksussa pysy tiiviisti mukana eikä erkaantunut ja tavallinen tahti oli taas nättiä menoa :) 

Loppuun paljon pallon potkimista. Ai että kun tuli kuuumaaa! Vaikka kauhean pitkä ja rankka treeni tehtiin, ei se näkynyt edes lopussa vireen laskuna. 

Nyt vielä kun kävisi kentällä pari kertaa leikkimässä, ottamassa kerran takapalkka ja käännöstreenin. Niillä olisi hyvä lähteä BH koetta kokeilemaan.... Saa nähdä miten käy :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti