perjantai 22. toukokuuta 2015

Tiistaina meni kentällä pari tuntia, alkuun Ekan kanssa ja jossain vaiheessa Emmi ja puuceet tulivat seuraksi.

Hyppy - Aloitettiin metrisellä (viisi kertaa) jonka jälkeen estettä madallettiin kaksi kertaa. Metrisellä lähti hienosti mutta otti tukea tullessaan, kaksi kertaa kiersi tullessa ja kolmannella toinen koira tuli häiritsemään, siksi noin monta toistoa. Muuten kyllä hyppäsi hienosti ja innokkaasti lelun kanssa edes takaisin.

Tuli pohdittua myös miltä haluan hypyn lopulta näyttävän. Mä en aijo tuohon tulomatkan ponnistukseen puuttumaan. Ottaa niin pienesti tukea ja siis vain tullessa. Pari pistettä sinne tänne ei maailmaa kaada enkä jaksa alkaa tuon mielensä pahoittajan kanssa noin pienestä tappelemaan.

A - Kolme toistoa loivalla Aalla. Nää meni nyt tosi hienosti! Kapusi ongelmitta toiselle puolelle ja takaisin (edelleen taputtelin estettä), nyt oli lelukin mukana tullessa!

Eteenmeno - Kaksi toistoa. Ensimmäisellä täysin suora lähtö (!). Toisella kerralla luuli pallon olevan yhä meidän kassejen luona missä sen näki viimeksi joten lähti sinne, karjaisu ja uudelleen lähetys. Lähti suorassa ja lujaaa.

Jäävät - Istuminen onnistui heti ensimmäisellä. Maahan meno oli tosi hieno, nyt komensin vähän hiljemmalla volumella, ei ongelmaa, meni tosi nopeasti. Seisominen olikin sitten unohtunut. Tarjosi makuuta ja istumista. Niihin en reagoinut vaan jatkettiin yrittämistä (käskin aina oikeaan asentoon mistä kehut) ja kyllä se oikea asento tuli sieltä muutaman toiston jälkeen! Pari onnistunutta seisomista ja se riitti. Ihanaa ettei Eka pillastunut tuosta seisomisen kanssa taistelusta, teki yhtä kivalla innolla kuin aloittikin :)

Paikkis - Piilopaikkis kun toinen treenasi kentän toisessa päässä, palkkasin kahteen kertaan, noin minuutin välein. Toinen paikkis myös niin että olin piilossa, kaksi ampumista ja Steppiä seuruutettiin. Ei mitään ongelmaa, ei ollut yhtään levoton, kattoi kokoajan tarkasti piilolle.

Seuruu - Wuhuu! Tarjosi ensimmäistä kertaa kunnon seuruuta siirtymisissä, siis ihan sama mihin käppäilin, oli palkkaa tai ei!
Seuruu oli taas tosi nättiä ja innokasta, eikä tuntunut kauheasti edistävän, painamista oli joo vähän. Treenattiin pääasiassa käännöksiä, enää ei kyllä yhtään treeniä ilman niitä koska ne jää niin helposti!! Oikelle pari löysempää mistä ei palkkaa, tsemppasi näin paremmin että tulisi tiiviimmin. Vasemmalle käännökset oli hiiiaanoja, tuli niin jalassa kiinni kuin vaan voi, ei siis tarvinnut pyöritellä. Täyskäännöksetkin oli hienoja ja täpäköitä. Nyt handlasin mun jalat ja tiedän miten mä käännyn.
Otettiin myös vähän hidasta ja juoksua. Keksinpä nyt miksi Eka joskus erkanee juoksussa, sitä häiritsee mun namikäsi jotenkin! Siirsin kättä kauemmas ja Eka tiiviinsi paikkaansa. Hitaassa ei taaskaan ongelmaa.
Pysähdykset ok, pysähtyy joo mutta jää turhan eteen. 
Ammuttiin myös Ekalle seuruussa kaksi paukkua. Ensimmäisellä pieni reagointi, taisi tehdä samanlailla kuin ensimmäisellä ampumisella ja korvat meni luimuun, ei palkkaa enkä itse reagoinut. Toisella paukulla ei mitäään ongelmaa, nättiä seuruuta ilman mitään reagointia.
Keskiviikkona mustavuoressa esineiden ja jäljen parissa.

Jälki kuudella kepillä. Pituus 270m, vanhentua sai 25min, nameja tosi satunnaisesti, pääasiassa palkka vain kepeiltä.

Oli lähdössä janan sivusta, en päästänyt jolloin haki oikeasta kohdasta hajun ja ai että mikä janatyöskentely! Vaaau! Ei popsinut yhtään jäljen alkunameja vaan nosti heti ensimmäisen kepin. Me pysyttiin täydellisesti jäljellä viidenteen keppiin asti, edes jyrkkä kalliolta alastulo ei työskentelyä haitannut. Tuossa piikkikulmassa jälki katosi hetkellisesti mutta ei siinä kauaa mennyt kun oltiin taas oikealla reitillä. Jokainen keppi nousi ongelmitta. Kulmatkin meni ilman yhtään pyörimisiä. Todella hienoa työskentelyä siis!
Huomasi heti että ollaan hajuttamattomammalla alueella kun Eka työskenteli rennosti, reippaasti ja erittäin itsevarmasti.
Esineitä otettiin taas jäljen vanhetessa. Alue about 20x50m. Alueella iso kaatunut puu, vähän tiheämpää ja avarampaa aluetta. Esineitä neljä kappaletta (hanska, silmälaput, pipo, hakurulla). Yksi takana, keskellä ja kaksi edessä.

Ensimmäinen esine nousi edestä (hanska) heti, puun ylityksessä ei ongelmaa mutta palautus oli mukamas niin vaikea. Hanska tippui nostossa, musta kolmen metrin päähän ja vielä metrin päähän. Parempi ote olisi ollut kova sana. No, ei siinä mitään muuta mutta neiti itse joutui työskentelemään enemmän.
Toinen esine nousi vähän hitaammalla vauhdilla keskeltä (hakurulla), palautuksessa ei sentään ongelmaa.
Kolmas esine nousi takarajalta (pipo). Nyt oli nopea haku ja hieno tuonti. Pelailtiin hetki pipolla ja haettiin neljäs esine yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti