maanantai 11. toukokuuta 2015

Tänään aksassa tehtiin ensimmäisenä Ekan kanssa hyppy-kepit-hyppy harjoitusta, kepeillä ohjurit. Eka teki tosi hyvin paitsi kun lähdin vaikeentamaan niin että jäin ensimmäiselle esteelle kun lähetin Ekan kepeille. Ai että oli vaikeeta!!! Jos lähdin vähän matkaan ei mitään ongelmaa. Joko haki väärältä puolelta ja rynni ohjureiden läpi, kerran myös jätti kivan välin menemättä.

Tätä pitänee ottaa joku päivä itsekseen kentällä. Onnistunutta kun ei saatu, paitsi niin että epäonnistumisen jälkeen uusittiin vähän helpotettuna, muitakin kun piti miettiä myös.
Tällä radalla alkuun tulin kontakteilla vastaan jotta saadaan ne varmasti onnistumaan. Hypylle lähti tosi näppärästi ja kontakteille lähtee tyyykittäeeen. Lähdin kumminkin vaikeuttamaan kontakteja niin että vaadin sen paikan, aina vaan uudestaan kunnes jalat osuu oikeaan kohtaan ja palkkaa tippuu. Alkuun tämä oli tooooosi vaikeeta, sai ottaa monta toistoa kunnes onnistui, joko jalat ei tullut esteeltä alas tai tuli kokonaan alas. Loppuun kolmella viimeisellä toistolla Eka haki heti oikeaan asentoon ilman mitään apua tai toistoa!!!! Jee vautsi :)
Tässä radassa oli jo vähän haastetta.

Ensimmäinen yritys tuli täyteen pikku virheitä. Eka epäröi mun takaaleikkausta putkella jolloin peruutti putken suulta ja lähti uudelleen, meinasi juosta öutkelta pituudelle, ei lähteny toisella putkella heti putkeen vaan teki pienen lenkin ja samainen ohimeno tuli pituudella.
Toisella radalla oltiin jo kärryillä touhusta ja tehtiin täysin puhdas rata siis, jee! :)
Välissä reenattiin vähän rengasta mikä on ollut Ekan tosi vaikea hahmottaa sekä keinua, tänään Eka juos ilman mun hidastamista keinun ja teki vielä kontaktin perään, vautsi!

2 kommenttia:

  1. Selailin noita sun jotaki postauksia seminaareista ja katoin että oot tosi kivasti ns ranskalaisin viivoin kertonu mieleen jääneet tärkeät jutut seminaareista. Ethän ota pahakseks jos käytän samaa ideaa? Aattelin ihan kysyä ennenku alan tekemään jotta sit myöhemmin ei kuule kyräilyä tms että on matkittu, johon oon jo törmänny joittenki kohalla vaikka mitään suoranaista matkimista ei ole ollut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eheen todellakaan! Tee ihmeessä, samalla muutkin saa asioista irti helposti :--)

      Poista