keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Iloiset kolmoset

Huh miten kivat agiepikset taas takana! Käytiin juoksemassa kaksi rataa mölleissä, mikä harmikseen oli hypäri mutta menkööt.

Rata oli muuten helppo mutta siellä oli pari hankalampaa kohtaa, 8, 9 ja 10 esteet mutta ei niissä sittenkään mitään ongelmia tullut!
Ensimmäisellä startilla Eka pudotti ensimmäisen riman, lähti hyppäämään ihan liian ajoissa, siitä tietenkin 5virhepistettä. 7putkessa tapahtui jotain, en tiedä mitä mutta epäilen että neiti on kompastunut tai jotain muuta vastaavaa. Kuulu nimittäin ihmeellinen ääni kun sinne sinkosi ja tyypillä kesti jonkin aikaan tulla ulos sieltä.
Toinen startti olikin sitten niiiin hieno nolla. Kummatkin radat meni hemmetin hienosti ja reippaasti. Jes!

Käytiin heti starttien jälkeen kävelemässä ja rauhottumassa. Mulla on tapana pilata oma hyvä fiilis sillä että toivon sijoitusta, toivon että muut tekevät virheitä. Mikä on helvetin naurettavaa ja se ärsyttää mua suunnattomasti. Me tultiin pitämään hauskaa ja juoksemaan täysiin, eikä hakemaan palkintoja. Tuo lenkkeily sai ihan eri fiilikset koko hommaan ja se palkittiin, me sijoituttiin yhdessä kolmansiksi!!! Mun Eka♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti