keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Maanantaina tottisteltiin taas tuolla lähikentällä.

Aloitettiin kahdella vauhtinoudolla eikä kummastakaan mitään erityistä sanottavaa.  Hyvät nostot ja vauhti.

Seuruussa ajattelin palkkailla hyvästä ilmeestä mutta sillähän on nykyään hyvä ilme kokoajan. Seuruun paikka taas on ihan järkyttävässä kunnossa, siihen on aivan pakko puuttua... Videoltakin näkee eikä nuo ole edes niitä hirveimpiä pätkiä. Aloitetaan taas kunnon naminatsikuuri koska neiti edistää ja poikittaa niiiiin rumasti, hyi.

Saatiin samalla paukkutreenit. Viereisellä kentällä oli futispelit missä ammuttiin raketteja. Ihan kiitettävä ääni niistä aina silloin tällöin lähti mutta eipä tuo tuttuun tapaan niihin mitenkään reagoinut.

Tänään, keskiviikkona tottisteltiin sateessa Emman ja malinöössien kanssa. Miksi aina Emman kanssa treenatessa sataa?

Aloitettiin ilmottautumisella (läpinäkyvälle tuomarille). Eka meinasi lähdössä moikata Tuhmaa mutta seuruussa ei sitten mitään, vähän silmät pyöri päässä mutta kontakti ei tippunut.

Seuruussa treenattiin sitä hiton paikkaa. Keskittyi namin kanssa hommiin paaaljon paremmin, ei sählännyt yhtään. Hiiiippasesti edisti, ehkä vähän poikitti mutta aika OK kohta. Käännökset oikealle ja vasemmalle hiton hyviä, täyskäännökset vähän löysiä paitsi se viimeinen kun haukutin alkuun.

Paikkamakuussa oleili ehkä noin 5min, itse olin aikalailla kokoajan piilossa. Tuhma teki tuona aikana BH treenin. Meni lonkalle mutta mielentila oli rauhallinen, ei äännellyt ja vilkaisut Tuhmaan päin tapahtui vain seuruussa, ei luoksarissa tai leikissä.

Eteenmeno oli ihan hiton hieno! Suora ja lähti lujaaaa.

1 kommentti:

  1. Ekan seuruu on kyllä tosi nättiä, ton paikan vaan kun saat vielä hiottua kuntoon niin ei paha, todellakaan. :)

    VastaaPoista