sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Viikon tottikset

Huhhu miten laiskoja ollaan oltu kyllä tottiksen ja maastojen suhteen...Vielä kerkeää joten josko sitä aktivoituisi. Niin moni asia tarvitsisi treeniä (Viettiä noutoon, luoksariin ja jääviin. Tektiikkaa seuruuseen ja sivulletuloihin)

Maanantaina käytiin tottistelemassa. Otettiin vauhtinoutoja kahden kilon kapulalla, aika kivuttomasti se tuollakin pikku neidillä nousee. Eteenmeno. Kyllä me muutama pätkä seuruutakin kokeiltiin, yritin hillitä menoa että paikka pysyisi paremmin mutta eeeipä siinä kummosemmin onnistuttu. Täyskäännökset on ihan järisyttävän järkyttäviä aina kun ei ole namia, niin kuin nytkin.

Keskiviikkona treenattiin herkkujen kanssa seuruuta, keskityttiin oikeaan paikkaan. Haluan sen kauhean edistyksen ja poikituksen hemmettiin. Saatiin kohtuu onnistuneita pätkiä, jos lähti etuilemaan mä karkasin peruuttamaan. Loppuun perinteisesti eteenmeno.

Nyt sunnuntaina oli aivan pakko raahautua kentälle. Motivaatiota löytyy mutta seuraa, uusia paikkoja ja kyytejä ei. Ei vaan huvita nousta sieltä sängystä mihinkään.

Tottisteltiin veljen ja hänen kaverinsa futispelin keskellä, olisin luullut sen olevan kova häiriö muttei Ekaa kiinnostanut pätkääkään vaikka välillä tuli palloa tassuille.
Otettiin yhdet jäävät, maahanmeno olisi voinut olla nopeampi muuten kaikki teknisesti hyviä. Luoksetulo oli ihan ok. Ensimmäistä kertaa meinasi nousta ilman lupaa mutta hokasi itse etten mä mitään vielä huutanut.
Pitkästä, pitkäääästäää aikaan Eka paineistu oikeasti treenissä, mistä mä tottakai hermostuin. Ollaan kotona treenattu täyskäännöksiä niin ettei se pää saa laskea vaan kontaktin on pysyttävä. Huonoista olen aina huomauttanut ja nyt huomaa heti että siitä tulee varovaisempi mun mielentilalle. Voihan ihminen >:(

3 kommenttia:

  1. Tuossa ei peruutuspätkiä näkynyt, mutta kannattaa muistaa, että jos peruuttaa koiran edistäessä ja palkkaa heti hyvästä kohdasta eteenpäin mentäessä, koira saattaa herkästi alkaa edistää, jotta pääsee peruuttamaan, koska sen jälkeen tulee palkka. Nutun edistykseen oon puuttunu nyt sillä, että opetin sen hakemaan palkan selän takaa oikeasta kädestä. Helpompaa kuin palkkailla viskomalla nakkeja taakse, ei tule haisteluongelmaakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo koska tuo oli eri treeni, tollon en puuttunut mihinkänä paikkaan vielä.
      Ahaa! En edes oo ajatellut että koira vois tuommoista hoksata :D Mä saan namilla jo niin paljon aikaa ton paikan kanssa (esim viime keväänä paikka oli just eikä melkein) mutta jos ei tehoa tällä kertaa niin pitääpi tota kokeilla!

      Poista
    2. En mäkään tullut ajatelleeksi tuota, ennen kun siitä ensimmäisen kerran kuulin.

      Poista