tiistai 15. syyskuuta 2015

Milloinkohan viimeksi mä olen tallonut tuolle jäljen ja vielä yksin... Jaa'a. Eilen me kuitenkin tehtiin niin!
Jälki tosiaan 220m, pientä kulmaa siellä täällä, kolme pientä keppiä ja jana noin 10m.

Lähti ja nosti jäljen hyvin. Kuljettiin mun mielestä kokoajan täysin jäljellä, ei oikonut yhtään edes kulmia Piti jäljestä hyvin kiinni jopa polun ylityksissä, tuo liinan tuntumalla pito on kyllä tehnyt taikoja! Kaikki kepitkin nousi täysin itsenäisesti.
 
Jäljen vanhetessa toki esineitä. Ruutu noin 40x30m, kaksi esinettä (pieni rukan vilkkupanta ja pieni kankaan palanen) toinen takakulmassa ja toinen edessä. Neiti oli mukana tallomassa jälkeä.

Ensimmäiselle lähti huonosti ja vähän laiskasti, muisti nimittäin eteen jätetyn esineen niin lähti sinne, eli pirun vinoon.  No sieltä toi sitten esineen, pitkästä aikaan epäröi sen tuomista (varmaan musta huoku se hämmennys?) mutta tuli kyllä sitten laukalla loppuun saakka. Ensimmäisellä tosiaan oli tarkoitus lähettää takakulmaan. Seuraavalla lähetyksellä lähti pirun hienosti, upposi heti takakulmaan eikä siinä mennyt varmaan edes puolta minuuttia kun esine oli mulla edessä, super!
Illalla piiiitkästä aikaa ohjatussa aksassa, onkohan tässä ollut viiden viikon tauko?
Puuhailtiin keppejä ja kontakteja pikku radoilla sekä harjoiteltiin vastakäännöksiä. Ei oikein mitään sanottavaa. Kontaktit pelittää (joskus jättää tassut sisäpuolelle, vähän saattaa hidastella) aika varmasti. Kepit meni täysin nappiin mutta vauhtia voisi olla vieläkin enemmän.


5 kommenttia:

  1. Mikä sovellus tuossa kuvassa on? :)

    VastaaPoista
  2. Sillä on tosi hyvä tekniikka! Vauhtia, kun saa vielä lisää niin tulee kyllä huippu. :)

    VastaaPoista
  3. Kepit ja kontaktithan näyttää tosi hyvälle! Kohta pääsette kunnolla kisaamaan. :)

    VastaaPoista