keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Hermot koetuksella

Miten niin helppo rata voikaan olla niin vaikea saada puhtaaksi!

Idea oli saada kepit toimimaan radalla, yritin hakea tekniikkaa miten ne saadaan parhaiten onnistumaan. Ne yllättäen kyllä onnistuikin! Seitsemän kahdeksasta onnistui, vasta toisiksi viimeisellä jätti vikan välin ja vauhtikin oli kokoajan ihan ok!

Videolla näkyy ihan jokainen suoritus, anonyymit, löytyykö hyvää materiaalia? ;) Tuli sählättyä kyllä aika hurjana....
Tuo puomin ohi meno johtui ihan mun hitaudesta, mä hämmennyin nimittäin keppien onnistumisesta. 12 ja 13esteillä ohjasin ihan ihmeellisesti alkuun. Mutta meidän päivän ongelma oli kuitenkin An kontakti... siis voi elämä kun ohjaaja voi olla daiju. Harjottelukierroksella päästin Ekan juoksemaan kontaktin läpi joten tottakai se teki sen heti uudelleen. Muistuteltiin ja taas radalla päästin sen juoksemaan läpi... tässä kohtaa pakka meni sekaisin kun Jessica siitä sanoi enkä saanut koiraa putkeen. Painittiin sitten ihan kunnolla An parissa. Se vaan tuli läpi, karjasin kerran kunnolla jonka jälkeen aloitti hidastelun. Pieni tauko ja saatiin onnistumaan.

Rata kun päästiin puhtaasti läpi niin haettiin kepeille ja kontakteille vauhtia ja varmuutta. Kepeillä mulla oli hirveä mielentila, Ekaa ahdisti. Ryhdistäydyin ja pistin leikiks, sen jälkeen tuli ihan pirun hienoja keppejä!!! Sama homma kontakteilla. Jei!

Viikonlopun kisoja kauhulla odottaen :P


2 kommenttia: