perjantai 2. lokakuuta 2015

Maanantain aksassa ei tehty kummosempaa. Haettiin kepeille vauhtia etupalkalla. Treenailtiin takaakiertoja, eteenlähetyksiä ja veivaattiin pientä rataa. Eipä mitään kummosempaa sanottavaa siitä. Mun oli vaan tosi vaikeeta löytää sopivaa kohtaa lähettää Ekaa renkaalta putkelle. Joko sujahti väärään päähän tai hyppäsi putken päälle.
Torstaina käytiin Jessican kanssa ojangossa aksaamassa.

Rata oli helppo mutta parista haastavammasta kohdasta löytyi kivat putkihoukutukset. Yksi ongelma kohta oli tuo 4-5välinen kohta, esteiden vieressä oli putki jonne ohjasin tosi herkästi koska mun rintamasuunta osoitti sinne. Jouduin siis toden teolla luottamaan koiraan ja katsomaan eteenpäin. Myös 11esteen takana oli nuo helposti imaisevat putket mutta ei langennut. Pari kertaa tein liian myöhäisen ohjauksen eikä hypännyt estettä mutta muuten sekin sujui ongelmitta. Kontaktit oli joka kerta hienot, renkaasta sujahdettiin mukisematta läpi ja vauhti oli taas hyvä. Vedettiin kerran puhdas rata ja sen jälkeen kokeiltiin koiraan luottamista, eli jouduin ohjaamaan hipi hiljaa. Vain kontakteilla ja lähdöissä sai sanoa käskyn. Mä oon niin huono luottamaan että varmistelen ihan kaaaamaalasti äänellä, hyvää treeniä siis tämmöinen. Tämäkin sujui tosi hienosti. Ainoastaan 13esteelle ei irronnut mikä oli ihan ymmärrettävää koska ei saanut eteenlähetys käskyä.

Kepeillä treenattiin taas vauhtia, etupalkkana märkäruokaa. Tehosi. Toivottavasti treeni puri ja viikonloppuna ei tehdä mitään etanakeppejä.

Tosi hyvät treenit, tuntui kaikki onnistuvan niin meillä kuin Jessicalla ja Cirallakin. Päälle vielä kunnon lämpät pimeällä hiekkatiellä. I like. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti