tiistai 27. lokakuuta 2015

Voi että kun sitä ei vaan saa aikaseks aktivoitua!!! Kaikki tuntuu olevan palasina, enkä osaa niitä korjata niin on helpompi työntää asia pois mielestä. :D

Käytiin kuitenkin tänään Melissan ja Vekin sekä Pielan ja Legon kanssa treenaamassa tokoa.

Eka aloitti kahdella vauhtinoudolla, tällä kertaa kapula oli metallinen. Nätisti nosti ja tuli lujaa vaikka ällöttävä se on, etenkin näin kylmillä ilmoilla. Muutama merkin kierto ja vauhdista palkkaus.

Toisessa setissä tehtiin ruutua (pitäis varmaan hommata oma ruutunauha...) ja aloitettiin se niin että Melissa vei palkan ruutuun Ekan huomaamatta, katoin tajuaako neiti yhtään homman ideaa vielä. Kyllähän se sinne lujaa juos, alkoi vaan haistella ruutua mutta nopeasti se kuppikin löytyi. Pari kappaletta palkalle juoksutusta ja yksi tyhjään ruutuu, palkka maahanmenosta. Seuruuttelin Ekaa vähän ja en tykkää yhtään tuosta enään. Tuntuu että kaikki on pielessä. Joko se tuntuu laiskalta tai edistää ihan saatanan moisesti, täyskäännöksissä kontakti laskee, pysähdyksissä tai kääntymisissä se on aina pyörähtämässä täyskäännökseen, peruuttamisessa pylly menee mun selän taakse ellei tehdä iiihan hitaasti. Eipä tuossa ole enään mitään hyvää. Ei innosta yhtään treenata kun vaan ärsyttää. Tosiaan pyöriteltiin menemään ja tehtiin lyhyttä suoraa pätkää. Kainalopalkalla tekee tiiviimpää, innokkaampaa ja paikkakin parempi. Tuolla tavalla ei vaan voi kauheita määriä seuruutella tai pyöritellä. Pööh.

Kolmannella kiekalla leikittiin vielä kehujen kanssa jonka jälkeen tyypit pääs vielä rallattelemaan.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se siittä! vielä haluan kehua sun kuvistas, ne on todella kivoja ja niitä voisi olla enemmänkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin haluaisin enemmän kuvia postauksiin... on tullut vaan nyt niin harvoin ulkoilutettua kameraa, vielä kun pimeneekin niin nopeasti. Masis iskee kun omistaa niin paskan kameran. Toivon mukaan jouluna uutta kuvakalustoa.

      Poista