sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Erinomainen

Tänään oli piiitkästä aikaa näyttelypäivä, eli suunnattiin heti aamusta ei niin virkeinä (koiran sai repiä sängyn syövereistä...) Lahti KVseen.

Autolla ajo sujui rennosti ja paikan päällä oltiin kahdeksan maissa.
Sisällä käytiin tsekkaamassa Ciran ja Ekan kehät, majottauduttiin omiin paikkoihin, käytiin pienellä lenkillä hyppyreiden vieressä ja palattiin sisälle kiertelemään kojuja. Ostoksia lähti muutama mukaan, Ekalle maaailman söpöin 4pawsin panta sekä kuivatettua sian lihaa, itselle tapahtumia varten oma tuoli.

Reilu tunnin hengailun jälkeen lähdettiin kehän laidalle odottelemaan ja jännittämään omaa vuoroa. Itse olin niin pihalla koko touhusta että sai kokoajan kysyä muilta mitkä koirat nyt on menossa, millon junnunarttujen vuoro on... plaaplaa.

Pian juostiinkin sitten kehässä muiden narttujen seassa ja sitten yksin. Eka oli omalla vuorolla niin hieno, seisoi nätisti paikoillaan eikä välittänyt tuomarin kopeloinnista, mittaamisesta eikä hampaiden katsomisesta, ehkä sillä pentuja jäi mieleen ettei se ole kamalaa kun ei me mitään olla treenattu. Meille sitten nostettiin punainen lappu, jei!

Muutaman ERI nartun kanssa juostiin kehässä mutta me lähdettiin ekana pois, taisi Eka olla liian iso tuomarin makuun mutta en voi olla kuin tyytyväinen, varsinkin Ekan käytöksestä :)
Tuomari - Juha Putkonen

Arvostelu: Koon ylärajalla. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Kokoon sopiva luusto. Hyvä pään kiila ja pituus. Oikein taittuneet korvat. Keskiruskeat silmät. Sopivasti pyöristynyt kuonon-osa. Hyvä purenta ja alaleuka. Hyvä kaulan pituus. Olkavarret tulisi olla viistommat. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä karva ja hännänasento. Kevyet liikkeet jossa riittävä askel pituus

Oikein hyvä arvostelu! Tuomari tosiaan oli aika tarkkana koiran koosta, mittasi todella monen nahkan sään ja näytti siitä rokottavan jonkinverran.

Heti kehän jälkeen lähdettiin köröttelemään syömään ja kotia kohti. Aikamoinen reissu taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti