sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Mitäs me ollaan viikon aikana touhuttu, treenattu ja relattu kolme päivää putkeen kotona. 
Oltu aksaamassa ryhmässä, tehty esineitä, jälkeä ja viestiä, käyty kentällä leikkimässä ja oltu hallilla jossa tehtiin seuruuta, jääviä, luoksaria ja paikkista. Paikkikseen muuten ollaan otettu uudet keinot käyttöön, Eka on remmissä josta saatan antaa painetta ja Ekan on vaan pakko tsempata maassa josta tulee aina heti palkka nassuun. 
Lauantai on paremmin muistissa ja sillon oltiin HSKHlla. Hyppyyn on ilmestynyt uusi ongelma. Kiersi parikin kertaa takaisin tullessa esteen ja kun kokeiltiin leveämmällä esteellä kuin normaalisti (70cm korkea) niin otti myös tukea joten kokeiltiin niin että juoksutan sen pallon perään ja kun lähtee tulemaan pallo lentää taas, näin saatiin kosketukset pois ja onnistuttiin parikin kertaa. Eteenmeno oli hiiieno! Eka juos niiiin lujaa suoraan vaikkei nähnyt palkkaa, waau! Seuruuta otettiin loppuun niin että Eka sai huutaa kun viuhdoin raipalla ja siitä seuruuta. Tehtiin 50askeleen pätkiä kolme ja neljä muutaman askeleen pätkää, että tyyppi oli hiiieno! Ei oo vähään aikaa ollu noin liekeissä, seuruu vaan oli hienoa jalkojen nostelua, eikä into tippunut yhtään vaikka olin passiivinen ja kävelin reippaasti.
Tänään oltiin HPHn treeneissä.

Tehtiin seuruuta jonkinverran, BH maahan menosta luoksari, kyynäret meni hitaasti maahan, sivullaoloa oli paaljon ja Eka pysyi jo paljon paremmin kuin aikaisemmilla kerroilla, meillä vaan alkaa tehotreeni sivulletulon paikasta, se on nääs liian edessä, myös eteentuloja ja siinä oloa, koirien pujottelua ja omalla ajalla muiden juostessa luoksareita Eka oli paikkiksessa, se pysy asennossaan eikä edes piipannut!!

Treenin jälkeen käytiin vielä Kivikon PK kentällä jossa Eka juoksi eteenmenon taas ongelmitta sekä otettiin hyppyä, perkele otti taas tukea, vaikka kokeiltiin ihan matalallakin esteellä... Sain sitten muistuttaa sen remmin kanssa ettei siihen osuta niin saatiin yksi onnistunut kumpaankin suuntaan ja jätettiin siihen, josko se ensi kerralla muistaisi. En tiiä mikä tuossa nyt mätii, josko alettaisiin nostaa korkeutta vasta kun yksi vaihe on valmis, huooh.
Mietiskelin myös tässä meidän tottisongelmia ja tässä ne listattuna.
  • Joskus istu-seiso jäävien erottelu on hankalaa
  • Sivulletulon hitaus, innokkuus puuttuu jos ei ole namia
  • Sivulletulon paikka, liian edessä
  • Seuruun kesto, paineistuminen (joskus)
  • Pitkän seuruun täyskäännökset hitaita
  • Eteenmenon vinous (usein)
  • Paikkiksen lonkalle meno 
  • Leveästä esteestä tuen otto  
Huomenna Korrin pitämä koulutus joten jos siellä puisi meidän ongelmia... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti