tiistai 3. maaliskuuta 2015

Hallitreenit jälleen tänään.

Seuruuta viisi kertaa liikkuroituna (alussa ja lopussa). Remmillä ja remmittä, kaukopalkalla (oli vaikeempi, ajatteli palkkaa paljon) ja kädestä palkaten. Osasinhan mä kääntyä minne piti, kuhan kuuntelin tarkasti. Koira tuli kivasti mukana, pahemmin en siihen keskittynyt, muutama lagaaminen sillä kyllä tuli ja muutamassa kohdassa sitä kehuin. Käännökset onnistu tosi kivasti miinus täykkärit.
Ilman liikkuria otettiin kaksi käännöstä kumpaankin suuntaan ja täykkärit. Ja vitsi tyyppi teki hienosti! Tuolleen kun tekis aina niin! Seuruun stopit jäi aika eteen kylläkin.

Liikkeestä maahan liikkuroituna. Hienosti jäi maahan ja nousi sivulle.

Liikkeestä seis liikkuroituna. Piti uusia pari kertaa ja kolmannella onnistui, meni nääs istumaan. Sitten se onneksi seisoi hienosti ja tuli sivulle käskystä ennakoimatta.

Hyppyä aksa esteellä. Piti vähän muistutella hyppyä mutta sitten jäi hienosti paikka käskystä seisomaan ja odottamaan.

Paikkiksen Eka teki kun Nauru juos putkea kapulan kanssa ja vieressä tehtiin merkkiä. Häiriö sai piippaamaan ja pari kertaa sen sai käydä laittamassa maahan uudelleen kun lonkalle meno ei kelpaa. Otus hyihyi.

Luoksarissa Eka tuli taas tosi hienosti eteen ja sivulle, vauhtikin tosi kiva.

Tosi kiva treeni taas. Eka lähtee fiiliksellä kentälle, leikkii hienosti vaikka olisi just saanut namia nassuun. Liikkuriin ei reagoinut mitenkään, minkä jo toisaalta tiesinkin kun se kestää häiriötä aika hyvin.

Eka teki hienosti eikä me toivottomia olla ;) Ohan tässä vielä reilu kaksi viikkoa kokeeseen.... hyyyyyrrrrrrrr. Pientä paniikkia, jooo-o.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti