lauantai 22. elokuuta 2015

Aika laiska viikko taas takana.... Kuumuus ja opiskelu vie kyllä hyvin mehut kaikesta muusta. Arvata siis saattaa ettei olla juurikaan treenattu, lenkkeilykään ei ole houkutellut mutta uimista sen sijaan ollaan nautittu koska säät ovat sen sallineet.


Lauantai iltana kuitenkin käveltiin HSKHlle aksaamaan.

Eka teki 12esteen rataa. Ensimmäistä kertaa radalla oli täysipitkät kepitkin.
Aloitettiin taas osissa. Hypyltä kepeille oli vaikein osa, haki 8putkelle ja tuli keppien loppu päästä pois. Jatkettiin 3-7 ja 7-12 osissa, kumpaakin otettiin vain kerran ja sitten koko rataa juoksemaan. Saatiin hienosti parikin kertaa puhtaasti rata läpi. Kepit oli omaan makuun laiskat ja kettuuntunut omistaja yritti niihin hakea vauhtia, eipähän se enään noiden toistojen jälkeen onnistunut... Yllätys :D Ekalla oli taas kauhea herkkispäivä kun tuntui ottavan joka uusimisesta nokkiinsa... Huoh, mä en vaan jaksa aina hihkua muka niin onnellisena.


Tauon jälkeen vielä niitä perkeleen kontakteja.... Tupla huooooh. 
Tarjoaa hienosti oikeaa asentoa mutta heti tajusi että Jessicalta tulee etupalkka niin alkoi rynnimään. Tuli aina vaan yli ja yli ja yli, nyt ei tullut edes korjaamisesta palkkaa. Saatiin sitten lopulta yksi onnistuminen, eihän siihen tarvittu kuin se viisitoista toistoa..... Koko treeni oli taas kunnon säheltämistä.

4 kommenttia:

  1. Taukoilu tekee vaan koiralle hyvää, älä ota ollenkaan huonona teidän viikkoa :) ja ekahan aksaa erittäin hienosti, kuuma päivä varmasti ollut niin ei ehkä niin innoissaan mutta hyvin se menee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En joo todellakaan, tekee vain hyvää! Ainoa mistä vähän huono omatunto niin lenkkeilyn vähyys :P Turha pakon omaisesti vääntää mitään tottista jos ei huvita, sillon ei varmana edes onnistu.
      Kiitos :)

      Poista
  2. Kontakteilta meilläkin rynnimisongelmia :) Tehtiin ihan niin, että koira hihnaan, ja saadaan koira stopppaamaan, jos vauhti kiihtyy liiaksi. Toki, jos hihnamuistuttamisen jälkeenkään ei toimi, niin pitää palata vahvistamaan sitä alempaa osaamistasoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota voisi kokeillakkin.... Meillä vaan se että joko rynnii tai hidastelee, saa nähdä miten käy :D

      Poista