sunnuntai 2. elokuuta 2015

Mee mökille äläkä jää kaupunkiin

Vielä kerettiin tänä kesänä mökkeilemään! Oltiin Jessican perheen ja Ciran seurana mökillä kolme yötä.
Eka on juossut kaikkinä päivinä Ciran kanssa, päässyt veneilemään ja kerjäämään grilliherkkuja. Oli muuten jo yhden yön jälkeen tosi väsynyttä koiraa.
Väsyneistä koirista huolimatta poljettiin hiekkatietä muutama satametriä ja treenattiin kangasmetsässä, mä tahdon tänne etelään kanssa tuommoset ihanat kangasmetsät!!

Aloitettiin viestillä. Eka juoksi neljä lähtöä. Kaksi ensimmäistä oli noin 300m matkalla ja siirryin sen jälkeen 100m taaemmas. Maasto tosiaan oli aukeaa mutta koko pätkä alkoi alamäestä ja loppui kunnon ylämäkeen.
Eka lähti joka kerta täysillä ja juoksi hyvällä vauhdilla, vaikka juuri olikin juossut Ciran kanssa ja pyörän vieressä täysillä. Sokea se kyllä oli. Juoksi kymmenen metrin päästä Jessican ohi mutta oli palannut jossain vaiheessa takaisin. Miten se ei voi huomata kun Cira huutaa puussa!? Matkaa voisi ehkä nostaa....
Oman juoksuosuuden jälkeen Eka pääsi puuhun kiinni. Tätä pitäisi treenata ihan kauheasti. Se kun pistää huutamaan. Yllättävän hiljaa Jessica sai neidin pidettyä mutta Ciran lähetyksissä se huusi...


Viestin jälkeen esineitä, siihenkin touhuun iiihan täydellinen metsä.

Yritettiin hakea taas vauhtia touhuun. Jessica vei noin 40metriin esineen heitsaten, palasi hieman viistosti ja jätti matkalle myös toisen esineen (näyttäen).

Eka lähti hyvin mutta meni ensimmäisen esineen ohi, meni myös takaesineen vierestä ja lähti siitä vielä uppoomaan. Palasi piakkoin tarkistelemaan ravilla ja nosti takaesineen. Taisin kaksi kertaa tuon jälkeen lähettää Ekan etuesineelle ennen kuin se nosti sen. Juoksi aina yli. Kolmannella sitten vihdoin nosti senkin. Joutui vielä katsomaan Ciran esineet jonka aikana heitin sille samaan paikkaan etuesineen. Nyt oli nenä matkassa ja nosti sen heti.

Mepä aletaan siis treenata pienillä esineillä (vaikeuksia aiheuttanut esine kun oli semmonen 4x4m avaimenperäpallo). Sais edelleen pitää vauhtia paremmin yllä ja olla tarkemmin nenänsä kanssa. Pitäisi tosiaan ottaa muutenkin esineet treenin alle...

3 kommenttia: