sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kontakteilla toivoa!

Lähdettiin tänään sateen loputtua aksaamaan. Kaaauhea into treenata kun kisat kutkuttelee mieltä. Tuli hommattua lisenssi ja Ojangossa olisi lokakuussa kisat, jos me sinne uskaltaudutaan?

Tehtiin helppoa rataa missä kuitenkin oli meille vaikeita kohtia. Kuten 3putkensuu ja puomi lähekkäin, 8putki ja puomi, tuo syöksyisi niissä mielummin puomille. Niin ja se puomi, radalla! Nyt kun kontaktit on sujunut niin uskalsin kokeilla.

Muistuttelin alkuun puomin ideaa, neiti sai tarjota onoffia ja vielä juosta kokonaan läpi. Aloitettiin 1-4, 4-8, 9-12 osissa jonka jälkeen juostiin kokonaista rataa noin neljä kertaa, kaksi kertaa uusin koska kerran juoksi 3putken sijasta puomille ja toisella kerralla ei pysähtynyt kontaktille. Mutta neljä puhdasta rataa juostiin täysillä! Ohjaaja meinasi monesti mokata tuon 8putken, en vaan millään muistanut sen olemassa oloa, minkä huomaa videoltakin. Luojan kiitos tuo koira paikkailee mun virheitä noin hienosti! Mutta nuo kontaktit!!! Niiin hienot, nopeat ja varmat. Vain ja tasan kerran se sieltä tuli yli mutta muuten asetteli tassutkin oikeille paikoille. Ehkä ne nyt alkaa sujua? Niin hieno mimmi<3 Pitääpi alkaa treenaamaan Ata, keinua ja rengasta ;)


Laitetaan tähän loppuun eilisen kaukojumppaa.... Ihan hyvin se pitää takajalat paikoillaan. Seisomisesta alkanut ennakoimaan istumista joten pitää taas muistaa vaihdella järjestystä. 

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Vielä kun ohjaaja ohjaisi rennosti niin näyttäisi kaikin puolin kivalta :D

      Poista
  2. Nää sun radat on hyviä! Nyt on parille treenikerralle radat tiedossa :)

    VastaaPoista
  3. Oikeesti! Mun ihana Jessica suunnittelee nää pääasiassa (eile ei) :)

    VastaaPoista
  4. Mie en kestä ku Eka on niin hauskan näkönen tossa sivupalkin kuvassa :D Siis en oo ikinä ennen ajatellu että voisin tykät nahkakolliesta mutta Eka on ainaki niin makee että ties mulla joskus ois tommonen :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin hassun hauska eläin :D Nää on kyllä tosi mageita ja aika monitoimikoiria kunhan ohjaaja osaa hyödyntää kaiken mitä irtoaa. Toivottavasti mun seuraavakin nahka on yhtä kiva :)

      Poista