sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Pitkästä aikaan kunnon tottiksia!
Käytiin läpi kaikki 1-luokan liikkeet, ei kylläkään kokonaisina ja aina liikkeen jälkeen palkkaa.

Seuruu aloitettiin kaavion alulla, lopetettiin hitaaseen seuruuseen. Ei mennyt ihan nappiin. Eka esitti pitävänsä kontaktia mutta näin kuinka se kuikuili vierasta riiseniä joka touhusi kentän toisessa päässä. Palkan sai vasta kun piti kontaktin kunnolla. 
Jatkettiin vielä seuruutreenillä vaikkei se alkuun ollut suunnitelmissa. Parit oikealle ja vasemmalle käännökset sekä täykkäreitä. Täykkäreissä jäi pari kertaa liian eteen joten peruutin heti perään, eipä sen jälkeen tarvinnut potkia tieltä.
Pääasiassa harjoiteltiin juoksua ja hidasta tempoa. Juoksussa madaltaa kontaktia rumasti joten halusin vahvistaa korkeaa kontaktia juoksemalla niin kauan kunnes se pää nousee sieltä josta aina tippui palkkaa. Toimihan se, saatiin loppuun tehtyä pari juoksua niin että pää pysyi kokoajan ylhäällä. Hitaaseen vaihdoissa ei mitään ongelmaa. Painoi koko treenin hiton rumasti, edistänyt ei sentään niin rumasti mitä yleensä.

Jäävät onnistui kaikki ensimmäisellä, jee. Seisominen hyvä. Istuminen hyvä, yritänyt nyt saada sen kääntymällä koiraa kohti mahdollisimman varmaksi ja nopeaksi. Maahanmeno hyvä ja siitä vauhtiluoksari mikä oli myös hyvä.

Vauhtinouto oli aika mitään sanomaton. Lähti hyvin ja nosti hyvin mutta silti siitä puuttui se tietty voima ja sähäkkyys. En kuitenkaan halunnut jäädä hinkkaamaan ja pahentamaan tilannetta niin palkkasin lennosta ja jatkettiin seuraavaan liikkeeseen.

Hyppynouto oli hieno! Palkkasin lennosta. Vinoestenouto ei sitten niinkään hieno :D Ensin heitin kapulan hypyn taakse, yleensä se on silti tullut takaisin oikean esteen kautta mutta nyt ei. Tuli hypäten. Toisella kerralla tuli esteiden välistä ja vielä kolmannenkin kerran. Neljännellä yrityksellä ei löytänyt kapulaa mutta viidennellä saatiin nappisuoritus! Luojan kiitos ei luovutettu eikä vaivuttu masennukseen.

Viimeiseksi on aina hyvä jättää eteenmeno niin jää varmasti hyvä fiilis treeneistä! Sinne se taas tykitti, se pallo on vaan niiiiin ihanaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti