lauantai 5. syyskuuta 2015

Seuramestaruus rallyt

Huhhu mikä koe takana!

Keli oli maaailman järkyttävin. Se alkoi juuri ennen meidän vuoroa ja loppui hetken päästä kun tultiin kehästä. Vettä tuli kuin härän kurkusta, en koskaan ole ollut moisen kaatosateen alla. Koko kenttä oli yhtä lätäkköä vaikka hetki sitten maa oli kuiva. Meidän häkissä kellui semmonen neljä senttiä vettä. Ukkonenkin paukkui. Ai niin ja meitä edeltävä koira jätti menemättä kehään sateen takia joten me jouduttiin juosta kentälle ilman virittelyitä.
Oli kyllä hauskaa kun alokasluokka pyöri koko sateen ajan mutta mestariluokka piti taukoa :D

Eka veti radan aika normaaliin tapaan. Yksi-kaksi kertaa siltä muistaakseni tippui kontakti, kerran taisi ravistella, istui hitaasti ja vinossa sekä meni vinosti maahan. Kaksi kertaa se myös näykkäsi mua käteen kun luuli että mulla on namia :P Ei oltu koskaan treenattu juoksusta käännöksiä ja pujottelua mutta meni siihen nähden hienosti. Mutta meininki oli hyvä!

Pistemenetykset tuli 5kyltiltä -10 koska sivuaskel ei erottunut kunnolla ja 13kyltiltä -1 kontrollinpuutteesta. Pikkusen ketutti tuo oma moka, sama juttu kuin viimeksi se mun ylimääräinen askel. Olisi pisteet ollut aika mahtavat ilman tuota mokaa mutta jossittelu on turhaa, tulos mikä tulos.

Eli siis 89/100pistettä ja TP. Tiian mielestä olin iloinen ja tsemppaava sateesta huolimatta. Ihanaa kun alan pikku hiljaa nauttimaan kehässä olosta ja se huokuu myös muille.
Palkintojakin saatiin! Näyte Racinelin sportti ruuasta, lahjakortti Racinelin 3kg säkkiin ja tuommoinen täytettävä dami jonka lahjoitan jollekkin muulle kun me ei sillä mitään tehdä :)



Videota suorituksesta tuskin saan nettiin kun puhelin meni märän ilman vuoksi rikki...  

1 kommentti:

  1. Samaistun kovasti tuohon omaan mokaan, ite oon ottanut jo kahdessa kisassa -15 omista askelvirheistäni. Kyllä ketuttaa vaikkei pisteillä sinänsä oo väliä, mutta kun itsestä tuntuu että jes menipä hyvin, nii sit pisteet on kumminki 80 jotain. mur.

    VastaaPoista