tiistai 29. maaliskuuta 2016

Vuoden ekat ulkoagilityt

Oi kyllä!! Ojangon kentät on aivan kuivat, ei lumen lunta, vain kivituhkaa. Kyllä kelpaa taas treenata! Ihan mahtavaa kun nyt pääsee omatoimisesti treenaamaa agilityäkin milloin huvittaa, pääsee hinkkaamaan meille vaikeita asioita ja ylläpitämään opittuja asioita.


Käytiin tänään ihanassa kevät säässä (ensimmäiset voikukat bongattu!!) aksaamassa ja tehtiin niitä meille hankalia asioita kuten välistävetoja ja niitä muka vaikeita keppejä ja takaakiertojakin.

Kepit oli tosi siistit ja nopeat yksittäin tehtyinä, kerran tosin jätti pari vikaa väliä menemättä mikä on ihan hyvä koska näin siihen päästään puuttumaan paremmin.
Välistävedot eivät menneet mitenkään erityisen hyvin, yritettiin lähinnä päästä mun nenänvetotyylistä eroon jotta ei karsittaisi Ekan vauhtia yhtään enempään. Lopulta mulla paloi hermo kun en osannut ohjata, Eka oli ihan kokoajan tekemässä serpentiiniä ja lopulta halusi vain luikkia karkuun ärrrr. Pienen hengähdystauon jälkeen homma lähti sujumaan ja päästiin tekemään koko rataa.

Ensimmäisellä radalla mokasin jättämällä ohjauksen kesken välistävedoissa, vikasta esteestä mentiin siis ohi. Mokasin myös 11-12 esteiden välissä jäämällä katsomaan tuleeko se koira ja niin siinä kävi kuin epiksissä eli hyppäsi hypyn takaisin.
Toinen rata onnistui virheettä ja siihen oli mainio jättää treenit. Välistävedot oli hienot ja tuo 11-13 väli onnistui heti kun luotin että kyllä se koira sieltä tulee. Kepit oli ihan kamaaalan hitaat, plääh. On se silti ihan hieno<3

1 kommentti:

  1. Oon nyt kyllä kateellinen! :D Voi oispa meilläkin jo kentät sulana...

    VastaaPoista