lauantai 16. huhtikuuta 2016

Huhhu tokokoe on nyt takanapäin. Voin aamun aika huonosti, olin nähnyt yöllä painajaista että myöhästyttiin kokeesta... Minä joka en ikinä jännitä.... Är :D

Paikan päällä meillä oli hyvin aikaa kun voivottelijat vasta lopettelivat ja me olimme seitsemästä koirakosta loppu päässä mikä oli muuten ihanaaaa. Käytiin siis ihan rauhassa kävelemässä, kerkesin jännittämään lisää ja sain viriteltyä Ekan hyvissä ajoin.

Kehässä Eka toimi tosi kivasti, se pysyi mukana eikä vaikuttanut ollenkaan paineistuneelta, vastasi kivasti kehuihin ja kyllä se pari kertaa komensikin mua. Meillä oli enään vain neljä liikettä jäljellä niin alkoi mokaaminen... Ensin istuminen, sitten luoksetulo ja sitten merki kierto. Taisi jokainen virhe lisätä neidin painetta mikä johti lisävirheisiin. Itse pysyin virheistä huolimatta rauhallisena ja kannustavana, en antanut niiden häiritä vaan halusin Ekan hyvin fiiliksin kentältä pois ja siinä onneksi onnistuttiin.

Oon kuitenkin tosi tyytyväinen kokeen alkuun ja liikkeiden suorittamiseen (miinus nollatut liikkeet ja nouto). Ruutu ja seuruu etenkin oli aikamoiset ylpeyden aiheet<3 Jos seuruu toimi niin me pystytään mihin vain, ehkä vielä joskus se tekee koe suorituksen oman tasoisesti.

Nyt on taas treenilista täynnä kun tiedetään mitä treenataan ja miten.

Paikalla istuminen - 10 
Seuraaminen - 8.5 (Mieletöntä! Eka pysyi mukana moitteetta eikä ahdistanut ollenkaan. Pari käännöstä vähän levisi, perusasennoissa vino ja ohjaaja ei kuunnellut tuomaria niin unohti pysähtyä)
Seisominen seuraamisen yhteydessä - 9
Luoksetulo - 0 (ei reagoinut ensimmäiseen käskyyn ja toisella käskyllä lähti ravilla tuomarien luokse) 
Istuminen seuraamisen yhteydessä - 0 (seisoi mistä vähän järkytyin koska on nyt tehnyt jonkinaikaan sitä että tekee istumista seisomisen tilalla)
Lähettäminen määrätylle paikalle ja maahan - 9.5 (Niiiiin hieno!!! Meni lujaaa ja haki ruudun taakse<3)
Noutaminen - 8.5 (lähti hyvin mutta tuli ravilla takaisin)
Kauko-ohjaus - 8.5
Estehyppy - 9
Merkin kiertäminen ja paluu perusasentoon - 0 (kiertämisen jälkeen meni epävarmaksi, ravasi ja meinasi mennä mun ohi mutta korjasi eteentulon, takaa sivulletulosta lähti karkuun) 
Kokonaisvaikutus - 9 (Harrin kommentti - Koira osaa ja tekee tautavasti kun ei ole ahdistunut, ohjaajan pitää päästä turhasta jännittämisestä eroon jotta noin herkkä koira pystyy toimimaan kuten treeneissä. Tykkäsi kuitenkin meidän meiningistä :) ) 

Meidän suorituksesta ei löydy videota tällä kertaa mutta koitetaan selvitä.

2 kommenttia:

  1. Ollaan samassa veneessä, kun koira paineistuu, hajoaa pakka. Hyvä, että teillä oli onnistuneitakin pätkiä! Aina välillä palaan kattomaan tuota meidän VOI3-koetta, kun siitä videosta tulee aina niin hyvälle fiilikselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä... Mäkin tosi usein katson meidän ensimmäistä avo koetta kun Eka on niin messissä siinä<3 Ehkä me vielä joskus noustaan, toivottavasti tekin :)

      Poista