keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Pyöräiltiin tänään aamulla ojankoon aksaamaan ja oi vitsit että oli kivaa treenata rauhassa, hyvässä säässä ja iloisen koiran kanssa. Agility on<3

Tehtiin alla olevaa rataa (11 putken pää oli myös 4 putken pää, puhelin sekoili niin heitti sen ilman numeroa väärään päähän). Rata oli tarkoituksella tosi helppo ilman kummempia ohjaustekniikoita, näin saatiin kaivettua vauhtia ja päästiin treenaamaan rengasta, kontakteja ja keppejä.

Meillä kummallakin oli tosi hauskaa ja kumpikin pisteli menemään lujaa vauhtia eteenpäin, ohjaaja ei olisi kyllä päässyt yhtään nopeampaan ja kyllä sen tunsikin jaloissa treenin jälkeen... Mä oon nyt ajatellut että kokeillaan semmoista tyyliä että ohjaaja menee niin lujaa kun pääsee niin jos se nostaisi Ekankin vauhtia.

Homma luisti radalla tosi hienosti! Ei keppivirheitä, takaakierron haki itsenäisesti pelkällä käskyllä, renkaalla ei mokia vaikka siihen tultiin putkesta niin lujaa kun lähti ja ohjaaja vedätti, aalla teki hemmetin hienot juoksukontaktit joka kerta (paitsi jos oli namia kädessä niin teki itsenäisesti pysäytykset :D),eikä keinullakaan yhtään lentoa vaan hidasti juuri sopivasti vauhtia, Aalle tuli pari kertaa niin vauhdilla että tuli rumasti läpi mutta nopeasti muisti taas senkin homman nimen. Mä en edelleenkään tiedä mitä pitäisi tehdä - siirtyä juoksareihin vai pysäyttäviin vai jatketaanko tätä sekatekniikkaa, Eka kun selkeesti handlaa kummatkin tarvittaessa. Kisoissa juoksarit ovat hyvät vauhdin kannalta ja pysäytysten osaaminen on hyvä jos tulee kohta missä tarvitsen peliaikaa. Jaaaa'a.

Vielä loppuun treenattiin erikseen pysäytyskontakteja ja kepeillä harjoiteltiin takaaleikkausta, eri lähetyskulmia (ainoa vaikea oli kun lähetti keppien toisesta päästä toiseen päähän ja vielä ns väärältä puolelta) ja sitä että ohjaaja jää taakse, eteen, lähtee erkanemaan sivulle. Etupalkan kanssa ei ollut ongelmia mutta niitä varmasti tulee kun se kohde sieltä poistuu.

Eka myös aloitti juoksunsa... Pikkasen tuli puun takaa kun juossut vain syksyisin eli kerran vuodessa. Onneksi ne ei kuitenkaan vaikuta Ekaan. Toivon vaan todella että ehtii ne lopettaa ennen tokokoetta ja luonnetestiä ettei niitäkin tarvitse peruuttaa :c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti