torstai 19. toukokuuta 2016

Käytiin tänään juoksemassa pari rataa kisaavissa HSKHn järkkäämissä aksaepiksissä. Pääsi nauttimaan kivasta lajista, hyvästä seurasta ja maggarasta, namm.

Ekan ensimmäinen rata oli ihan hiton hieno <3 Puomi oli ihan mielettömän hieno, niin nätti pysähdys ihan itsenäisesti, siitäkin huolimatta vaikka menin ohi, jeee! Pikkasen kuumotti tuo rengas-keinu-takaakierto-kepit koska ne on ollut nyt joka epiksissä jonkin sortin ongelma, on lentokeinua, renkaan alitusta jne... Mutta ei mitään! Kepeiltä tuli tämän radan ainoa virhe ja se johtui siitä että lähdin liian lähelle keppejä ja peitin Ekan näkyvyyden kepeille... hölmö ohjaaja. Korjauksen jälkeen teki kuitenkin hienot kepit. Rata jatkui moitteetta vaikka tuo puomi-putki erottelu kohtakin mietitytti ja pieni pyörähdys tuli 18putken jälkeen mutta senki Eka korjasi hyvin. 5virhepisteellä päästiin sijalle viisi, 38osallistujasta.

Toinen rata lähti yhtä hienosti käyntiin (taas se puomi<3) mutta kepeillä taas sama virhe, nyt jäin hyvään kohtaan ja Eka oli nappaamassa oikeaa väliä mutta lähdin liian aikaseen liikkeelle niin Ekankin käännös levähti toiseen väliin, hitsi että on vaikeeta taas. Mutta voi vitsi se on saanut taas vauhtia kepeille! Ehkä tää pikkasen useammin treenaaminen alkaa näkyä... A:lta tuli rumasti alas mutta se oli kyllä ihan oma vika kun kutsuin sen sieltä niin ajoissa ja tuo käännös vielä korosti sitä. Putken jälkeen Eka kääntyikin takaisin putkeen ja uusittiin koko josta sitten HYL.

Oli kyllä niin mukava ilta pitkään aikaan. Kävellessä kotiin Ekan kanssa ihan rauhassa muistin taas kuinka mahtavaa on että mulla on juuri tuollainen koira, kaiken lisäksi terve jonka kanssa voi harrastaa KIVOJA lajeja. Eka on<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti