perjantai 7. maaliskuuta 2014

Belgilö seuraa

Käytiin eilen moikkaamassa Kivikossa Roosaa sekä belgilöitä Beaa ja Simoa.
Alkuun lähdettiin Simon ja Ekan kanssa niityille, sieltä metsään, hiekkatielle ja autolle. Autolla sitten Bea esille, pientä tokotreeniä.
Treenattiin niin kuin suunnittelin illalla eli kerran eteentulo, kerran nopeasti vaihtuvat istu-maahan-seiso, yksi paikka ja luoksari. Kaikki tehtiin ytimekkäästi että onnistui, jokaisen liikkeen välissä seuruuta ja leikkiä. Lopuksi otettiin vielä suht paljon seuruuta mikä onnistu mun mielestä tosi kivasti, piti sopivaa virettä yllä, kulki oikealla kohdalla, ei edistänyt ja piti kontaktia, pysyi myös suorassa niin seuruussa kuin sivulletuloissa kun Roosalta kyselin (ainakin vissiin). Loppuun vielä otettiin luoksepäästävyys mikä meni Roosa mulkaisten ja paikalla ollen.
Kivat parkkistreenit siis vaikka pentu oli leikkinyt vaikka kuinka ja kauan, vielä tuontinkin jälkeen jaksoivat Simon kanssa juosta mistä kyllä tassut ei tykännyt, kuivui niin että Eka oli niitä kokoajan nuolemassa mutta tassuvahaa kun sai niin oli taas normaalina. Ja saatiin vielä ihanata Roosalta kyyti kotiin. Kiitos seurasta muutenkin!
Harmittaa kyllä vietävästi ettei me nyt lauantaina päästäkkään mätsäriin... En kuullut koko varoajasta ja mitään ei lukenut osallistumisessa niin osallistuin. Kiitos kommentoijalle kuka huomauttu ja pääsin todellisuuteen, saatiin kumminkin rahat takaisin.
Tuo me korvataankin menemällä aamulla Ojankoon kattomaan ja treenaamaan agilitykisoihin, yhteistyökumppanimme Berra on sielä joten jotain saattaa tulla mukaan, pari ostettavaakin olisi.
Yllä pari puhelinkuvaa iltalenkiltä, mukana oli Iita enkkupulla. Monsteri ei ollutkaan niin pelottava enään mitä viimeksi, sekä Eka oli saavuttanut Iitan koon täysin. Viimeksi

4 kommenttia:

  1. Millä tavalla Berra on sun yhteistyökumppani?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisessa blogissa. No yhteistyökumppanina, en yymmärrä :D?

      Poista
    2. Miksi? Noo halusin yhteistyökumppanin ja mieluiten harrastuksiin liittyvän, ei mitään erityistä syytä?
      Miten? Nooh kysyin ja se sopi.
      Sano jos en tajunnut :p

      Poista