keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kevättä hännässä

Sunnuntaina oli synkkää ja tihkuista me innostuttiin kumminkin lähtemään HSKHlle treenaamaan ulos kun lumetkin on sulaneet.
Otettiin pikkaisen putkea, tokoestettä sekä seuruuta ja sivullaoloa, ei muuta joten ei paljoa. 20minuutissa ei muutenkaan oikein ehtinyt tehdä kun ensin koirat pellolle, sieltä kentälle juoksemaan, Emman kanssa esteitä ja sitten Ekan vuoro mistä taas pellolle hetkeksi eli treeniin meni ihan maksimissaan semmonen viitisen minuuttia mutta saatiin aikaan kivat käännökset, seuruut, nopeat putket ja suorat esteet.
Putki - meni toosi nopeasti ja kuumui kun näki Emman radalla. Sujahti putkeen hyvin kummastakin suunnasta.
Tokoeste - Meni tosi kivasti, meni suoraan namille vaikkei ollut alustaa, heitin namin esteen toiselle
puolelle, namin haku ja takaisin sivulle. Näitä otettiin pari kertaa tosi onnistuneesti, vauhtia halutaan tulomatkalle enemmän!
Sivulle ja käännökset - Sivulle tulee nykyään ilman ohjausta ja ne menee tosi hienosti suoraan ja oikealle kohdalle, mutta käytän silti vielä suurimmaksi osaksi apuja. Kääntyy vasempaan pienellä avulla ja myös välillä ilman apua, oikeaan onnistuu suht helposti.
Seuruu - Alussa seilasi hiukan kauempana mutta peruutin ja otettiin uudestaan niin haki heti lähelle, samoin teki innoissaan töitä mutta videolle otettiin rauhallisempi pätkä. Vika pätkä oli päin peetä mutta pitäähän ne huonotkin näyttää ;)

Kotona oltiinkin sitten kuuteen asti josta lähdettiin piskien ja Ciran kanssa kivikkoon, semmonen kahdeksan kilsan lenkki heitettiin jonka koirat itse tuplasi juoksemalla. Eipä lenkillä väsynyt ollenkaan mutta kotona sainkin nukkua ihan rauhassa väsyneen rakkineen kanssa. 
Maanantaina me käytiinkin päivälenkillä Mellunmäessä tapaamassa Roosaa ja Simoa. Käppäiltiin nurmilla, kuraisilla teillä ja poikettiin rannalla mutta päädyttiin vain niitylle kun oli kiva sää ja siellä ei muuta porukkaa ollut. Heiteltiin palloa koirille mistä kerran Eka sai ärähdyksen mikä oli kamalaaaa, kuvailin piskejä ja lähdettiin väsyneinä busseilemaan kotiin päin. Käytiin vielä kalliolla ottamassa auringonlaskukuvat mistä mentiin kotiin lepäilemään, illalla Ciran kanssa ulos ja nukkumaan väsyneinä.
Muuten oli treenitön päivä mutta yksi seuruupätkä otettiin kuvaajamahdollisuuden takia, meni alkuun laiskasti mutta 'vireytyi' ihan kivasti kun innostin.


Eilen jatkettiin samalla lenkkimoodilla ja lähdettiin Jessican ja Ciran kanssa fallkullaan katsomaan
elukoita mutta lehmät vietiin meidän tuurilla justiin sisälle. Kuvailtiin koiria, Eka haisteli kovasti missä mennään mutta sitten tavattiin hepat, oli siis ihan pakko juosta mamin edessä, karvat pystyssä ja murina haukuntaa pitää yllä mutta sit hannattiin oikein urakalla kun päästiin lähelle, näin kävi myös puuhevoselle. Siitä sitten pentuja kuvaamaan ja vähän treenaamaan sekä peltojen kautta kotiin väsyneiden lapsien kanssa.
Tokosta enemmän sitten...  Ensin Eka sai nostatella virettä katsomalla Ciran leikkiä ja treeniä. Toinen oli ihan valmiina töihin ja etenkin leikkimään!
Tässä syy jos lonkat on paskana :p
Sivulletulot - Otettiin ilman käsimerkkiä, eli vain käskyllä ja onnistui. Ensimmäinen sivulletulo meni vähän vinoon mutta korjasi itse.
Seuruu - Seuruusta alan tykätä vain enemmän ja enemmän, pitää virettä yllä ja tekee innolla seuruuta ja silti pysyy oikealla paikalla.
I-M-S - Meni nopeasti vaikka oli kurainen maa, teki myös istusta seiso hyppäämälle ilman apua. Ainoa että kerran meni seisosta istu.
Eteentulo - Meni ekana suoraan mutta kun jätin siihen eteen niin siirty sivulle päin vähän joten toistettiin niin meni taas naapiin.
Tämä päivä meneekin sitten metsässä käydessä ja muuten kotona loikoillen, ehkä noutokapulan hakua ja peräpään käyttöä tehden.

Kamalata miten paljon kuvia mutta kuvausinto ja uusi lightroom 5 niin miten edes malttaa...
TÄÄLTÄ LÖYTYY SITTEN EDELLISILTÄ LENKEILTÄ SEKÄ TREENEISTÄ KUVIA JA TULEE LÖYTYMÄÄN UUDETKIN! 



12 kommenttia:

  1. Ihania auringon lasku kuvia! Meillä päin ei voi tollasia ottaa ku se aurinko ei laskeudu niin nätin värisenä..

    VastaaPoista
  2. Inspiroiva blogi sulla! Jatka samaan malliin ;)

    VastaaPoista
  3. Paljon kivoja kuvia jälleen :)

    VastaaPoista
  4. Paljon kivoja kuvia jälleen :)

    VastaaPoista
  5. Miten te ootte Ekan kanssa jo käyneet vaikka missä, kun kennelyskän viimeisestä oireettomasta päivästä ei ole ollut 14 vuorokautta? Se on se ihan ehdoton karenssi.. Ja koskee kaikkia saman talouden koiria, nekään ei siis saisi olla missään muiden koirien ilmoilla, vaikka eivät olisi oireilleet. Toi kennelyskäkin on sen verran ikävä tauti ja pentu/vanhempi koira saattaa jopa menehtyä, niin mä en lähtisi leikkimään oman tai muiden koirien terveydellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään karenssi aika on mennyt ja eihän me olla käyty kuin kaverin koiran seurassa (sairasti yskän samaan aikaan joten uskalsi viikon päästä nähdä), nähty simo muutama päivä ennen ajan loppua sekä käyty paikoissa missä ei koiria. Ehkä idioottia muttei mun mielestä :)

      Poista
    2. Ja jos totta puhutaan mein kotiaika meni jo muutama päivä sitten koska pentu yski tosi vähän semmosen kolme päivää, huomasinkin että torstain postauksessa sanoin väärään kohtaan että yskä loppui :p

      Poista
  6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Millä kalustolla kuvaat? Ja mitä nuo jaksaa tuosta kennelyskästä jauhaa, kun sinunhan oma asia se on.. Mutta ihania kuvia ja mahtava blogi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanottaisko että pskalla, pitäisi kerää rahaa putkeen :p Eli nikon d3100 sekä kitti ja 55-200mm.
      Niinhän se on ja tyhmästi olen tehnyt mutta ärsyttää kun anona tullaan siitä itkemään mikä on jo tehty.
      Kiitos! :)

      Poista
  8. Taitaa tuota kennelyskää olla enemmän siellä kaupunki alueella? Kun itse asun maalla niin en melkein ikinä koko yskästä ole kuullutkaan:D

    VastaaPoista