lauantai 16. elokuuta 2014

Ne salee syö mut

Että me ollaan taas väsynyttä porukkaa!
Perjantai-Lauantai välinen yö vietettiin pitkästä aikaa Ekan kanssa Jessican ja Ciran luona, viimeksihän kakarat oli semmosia 3-4kuisia, hui.
Meno oli ihan kreisiä, koirat leikki kokoajan, välillä kävivät juomassa ja sitten taas hampaiden kolinaa, plus muuta epämääräisiä ääniä.
Kun oli aika painua yöpuulle, eri huoneissa niin ei siitä mitään tullut. Eka oli niin levoton että piippaili, makasi ja kuunteli kun Cira on suoraan oven toisella puolella jossa se välillä raapi. Käytin sen myös ulkona et jos oliskin hätä mut eeeikun Cira. Kolme tuntia itekkin valvoin tuon takia kunnes sain unta.
Aamulla sama homma, meidän syödessä rauhottu kerjäämään ja sen jälkeen ne vähän lepäilikin mistä lähettiinkin hopulla äipän kyydillä HSKHlla käymään.

HSKHlla tosiaan oli rallytoko kisat, joka ei ollut se käymisen syy vaan ennemminkin Dog&Catin liike... heh. Kierreltiin ja kaarrelitiin sen mitä siinä pystyi ja tuli siinä pari ostostakin tehtyä, alelaarista tuommoinen teddypätkä missä on tarra että sen saa vaikka remmiin, toi on tosi kätsy laittaa johoki liinaan tai vaikka narupalloon, sitten Ke-hu Halo, toi on ihan super koska söpön värinen, jousto, pehmeä rinkula mistä on koiran helppo saada ja repiä, sopii siis oivaisti Ekalle ja niinhän se tykkäskin, okei mistä se ei tykkäis? vikana matkaan lähti vielä kolmen metrin lila grippiliina, pituus on just passeli treeneihin ja muuallekkin. Myös Eka oli sitä mieltä että on pakko saada possunkorva, pari kertaa semmosen tiputtikin kun oli nopeampi kuin mitä, niin ne ihanat myyjät antoi Ekalle oman korvan sieltä, Eka kiittää ja kumartaa!





















Kotiin käveltiin ja kun kotiin päästiin, Eka huilasi, minä pakkasin tavaroita ja taas mentiin kun talli kutsui, eli Jessican ratsastusta kuvaamaan.
Mentiin ensin taas bussilla, sitten junalla ja vielä päälle semmonen kolme kilsaa kävellen jolloin oltiin perillä.
Pörrättiin Ekan kanssa vähän hajuja läpi, hevosia kun tuo näki oli ääni aika mahtava, hauhau vaan kaikki. Mentiin sitten jossain välissä kattomaan tarhoihin poneja, kaaikki kuusi ponia tuli aidalle katsomaan Ekaa, jokainen tuijotti sitä ja yritti sitä päästä haistelemaan, sama homma joka kerta kun tultiin, hassuja hepoja!
Eka sitten uskaltautui välillä vähän lähemmäs haistelemaan, vieressä uskalsi olla mutta ei koskea voinut, jossain välissä se sitten mun huomaamatta kosketti nokalla aitaa ja viikviik iskuhan sieltä tuli, tuon jälkeen ei poneja voinut mennä lähellekkään koska nehän se aiheutti, ilkimykset. Käytiin sitten vähän väliä poneja katsomassa ja välillä Eka ei edes suostunut mukaan, se oikeesti oli niin jännittyny ettei ottanut namia, säpsyi kovista äänistä kun oli niin herkillä. Päästin sen sitten vapaaksi ja Jessica haki Äffän karsinaan, se ei ollu niiiin pelottava kuin tarhassa olevat mutta pelottava silti, vähän sille piti välillä haukkua.
Jessica meni ratsastamaan Eka odotti tolpassa, nätisti ihan hipi hiljaa se kökötti puskassa, lopussa se pääsi myös kentälle kävelemään hepan viereen mikä meni nätisti, paremmin se jo tarhaponienkin luo jo meni.
Kun oltiin lähdössä tarhaponeista yksi haettiin harjattavaksi niin Ekaa ei pelottanut ollenkaa, meni vierestä rennosti ja kävi jopa haistelemassa, tais Eka tajuta kuin pieniä shettikset on eikä hurjia hevosia. Loppu tielläkään se ei pahemmin hevosia vilkuillut, tuli reippaasti aidan luo mutta vähän piti puhista.
Sitten vaan väsyneen koiran kanssa sama kuin tulomatka. Nyt kyllä nukutaan! 


















2 kommenttia:

  1. Eikö noissa aidoissa ollu sähköö, ku Eka vaa menee niitä päi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ei todellakaan se kerran yhteen sähköseen koski eri paikassa mutta muissa ei ollu. Tossa missä tulee yli niin on kentän aitaa :)

      Poista