sunnuntai 31. elokuuta 2014

Aloitetaan nyt alkuun sillä että eilen yhden maissa mentiin Ekan kanssa käymään HSKHlla katsomassa Agility kisoja.
Meidän tultua alkoi heti Maxi2 joka me sitten katottiin kentän laidalta alusta loppuun, mikä ei ollut mitenkään mukavaa. Eka kiihtyi niin kovasti kun muut veti täyttä rataa, seisoi takajaloilla ulisi ihan ihmeellisesti ja välillä haukkui, jos komensi kiihty enemmän, murr. Mentiin sitten vähän kauemmas mistä tiirailin ratoja, rauhottu kun käskin maahan. Vähän otettiin siinä leikkiäkin ja pari sivulletuloa, heti rauhottuu kun tuota käskyttää ja keskittyy vaan muhun.

Radat kun meni ohi mentiin katsomaan kehun tuotteita. Nenän edestä vietiin (okei annoin luvan) vika lussutus pallo mikä olis ollu tosi kiva niin hetken pyörittyä nappasin mukaan tuommoisen toisiksi pienimmän tennispallolelun, just sopivan pieni taskuun ja pystyy kumminkin leikkiä hyvin.

Tehtiin sitten lähtöä niin käväisin tuossa Nina Forsmanin (Iloa pintaan hieroja) pisteellä hakemassa numeroa ja kysyis sitten jaksaisko se tsekata tuon kyynäreet ja kintereet että mites ne naksuu kun niistä on mulle sanottu. Hetken se niitä taivutteli, sanoi että mikään ei naksu vaikka kuinka yritti, yksi kyynär naksahti tasan kerran kun venytti iiiihan eteen, toisella kerralla ei naksahtanut, sanoi ettei tuolla kyllä mitään löysyyttä ole että ihan ns jäykät ne on ja vaikka naksuisikin se saattaa johtua vielä kasvusta. Saa nyt sitten nähdä mitä sieltä kuvista talvella tulee mutta toivotaan että asia olis näin!

15 kommenttia:

 1. Ihan uskomaton määrä leluja! Mihin siä mahdutat noi kaikki? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon saanu ne ängettyä kahteen tuommoseen mustaan koriin mutta justjust ei sinne enään mitään mahdu :D...

   Poista
 2. Toi nahkanaulakko on tosi kiva. Ja niin paljon kaikkee ihanaa pinkkiä, mäki haluan!

  VastaaPoista
 3. Mistä toi naulakko on? :)

  VastaaPoista
 4. Toi on jo sairas määrä tavaraa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei ehkä vähän onkin mutta hälläväliä :-)

   Poista
 5. Voi luoja.. Meillä on ehkä 10% tosta määrästä ja tuntuu silti, etten saa kamoja mahtumaan mihinkään. :D

  Mistä oot muuten ostanut ton ihanan nahkanaulakon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. x)...
   Kato pari kommentia ylös päin niin on osoite tuonne :-)

   Poista
 6. Arrh ymmärrän ettei kukaan halua että raha-asioita puidaan netissä ja jatkuvat kyselyt on ärsyttäviä, mutta mun on pakko silti! Olen ollut pari viimeistä kesää töissä, nyt kesän 2014 olin ihan loman alusta loman loppuun ja tein jopa 10 tuntisia päiviä ja sunnuntaitöitä ja kaikkia mahdollisia... lisäksi teen lukion ohella iltatöitä ja saan siitä kuukausipalkkaa, en käy usein kampaajalla tai ostele itselleni vaatteita, mutta ei silti ole varaa ostaa tuollaista määrää tavaraa joten en käsitä miten sinun ikäisellä on :D Oikeasti, meillä on 2 patukkaa ja 4 kapulaa (vanha pureskeltu, 2 erilaista puista, metsku) ja nekin on maksaneet yhteensä ainakin satasen mikä on jo iso summa... mutta joo, nahkanaulakko on ihana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita on tullut kerättyä muutama vuosi ja kaikki viikkorahat, riparirahoja tms on aina mennyt... :-)

   Poista
 7. Oon kade, saanko tulla reenaamaan koirani sun tavaroilla? :)

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus! :) PS. tee seuraavaksi ruokintapostaus; mitä ruokia Eka syö ja millaisia nameja käytätte ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon voisin toteuttaakkin, kiitos ehdotuksesta! :)

   Poista