perjantai 15. elokuuta 2014

Touhottajat

Torstaina käytiin ottamassa piitkästä aikaa treeni, tosi super lyhyt semmoinen mutta huippu hyvä!
Tosiaan oltiin hiekkakentällä ihan max 10min, semmonen 7min ehkä? Aloitettiin pallon heitolla koska siitä toi saa super buustit aina, siitä sitten patukalla leikkimiseen ja aloitettiin.

Seuruu - Otettiin kaksi pätkää, yksi imuttaen ja yksi ilman imutusta. Se tosiaan alkaa näyttää kivalta ilman imutusta, se on hyvin pirteenä tekemässä sitä. Pakko videoida!
Sivu - Tulee nykyään hienosti pyllyn siirtämällä tohon, ei tarvii apuja, joskus tulee vähän vinoon jolloin siirryn ja uudelleen, hieno vaikkei mikään nopein.
Eteen - Tää perus nopea ja kiva
I-S-M - Vaihtoi super hienosti! Vihdoin seisosta maahan on täydellinen, ei liiku yhtään, maasta istukkin onnistuu jo niin hyvin
Paikka - Pysyi hyvin vaikka heittelin leluja, tähän tarvii lisää treeniä että ei kuikuile muualle

Loppuun vielä sama pallon haku ja patukassa roikkumista josta lähdettiin heti uimaan, koskaan toi ei oo ennen tommosella vauhdilla mennyt uimaan ilman mitään lelua sinne, noo oli kuuma joo.

Illemmalla Lyyli ja Sera tuli tänne uimaan jossa Sera juoksutteli vähän Ekaa mutta muuten ne vaan ui, kiva kun tuommonen vesipeto pääs Ekan kanssa pulikoimaan. Ekaa ny vähä potutti kun ei saanu ku pari kertaa kepin Seralta.
Perjantaina olikin aamulla aikanen herätys kun maailman voittaja näyttely kutsui.
Lähdin Jessican seurassa tuonne kattelemaan. Pääasiassa pyörittiin joko kelpie kehällä koska Cira, kerran käytiin nahkoja tsekkaamassa ja muuten me nyt pyörittiin kojujen suunnalla.
Mukaan tarttu tosiaan CC kangaspanta, tuommonen kankainen, joku iso uuniluu, ankkalelu, kolme pussia Hauhau nameja, K9 huppari ittelle, K9 pienen pieni purutyyny mikä on hyvä patukaks ja K9 neon keltanen kuutiomainen narupallo. Eipä muuta, parit tavarat sinne jäi kun tuli kiire.
Illalla käytiin Ekan kanssa kunnon kävely, remmissä semmonen 6kilsaa, jossa vilkkaan tien vieressä olevalla parkkiksella otettiin treeniä vähän.

Sivu - Oli taas kivat samanlaiset kun viimeks, ehkä hitusen nopeempina
Seuruu - Tosi kiva ja ilonen taas, jalat huiteli ilman imutustakin, pysy hitaammassakin temmossa
Luoksetulo - Otettiin paikasta suoraan eteen, tuli tosi nopeesti ja hiiienosti suoraan eteen. vau!
Paikka - Otettiin seisten, istuen ja maaten. Maatessa meni lonkalle josta käskystä heti veks, aloitettiin sivulta maahan aina. Pysy hyvin vaikka pompin ja häiritsin.
Nouto - Otettiin narupallolla, eli sivu ja siitä pallolle. Meni tosi hienosti, ei otettu kumminkaan tuloa vaan palkka tuli suoraan vaan hausta.
Liikkeestä seis ja maahan - Pallon avulla ja itse siis edessä avittamassa, vautsika vauvau se pysähty just eikä melkeen kun käski ja maahan sujahti hienosti

Eipä me muuta kai tohon otettu, ehkä jotain pientä hömppäilyä maasta seisomaan tms.
Hienosti pysy vireessä tyttö kun haukutteli ja riehu lisäksi, ja vaikka oli pienen pieni häiriö kokoajan. Tosiaan alussa palkkasin namilla mutta lopulta noi kaikki vedettiin pallon avulla, jopa seuruu, jes. Ton asenne on kyllä muuttunu leikkiä kohtaan niin hurjasti että lelut kelpaa useimmiten paremmin kun namit, en vaa ite osaa kokoajan sillä palkata, mielummin alku ja loppu palkat sillä. Tällä reissulla kakara myös oppi sen että narupallon pallosta purraan kiinni kun sitä mun kanssa revitään. ;)
Tossa yks välipäivä otettiin kotona S-M-I järkässä just vaihtoja, olin eteisen toisessa päässä ja Eka toisessa eli matkaa oli kyllä, mulla oli peili kädessä ja käännyin selin koiraan, huusin vaan noi käskyt ja se teki ne täydellisesti, siis kaikkein vaiken järkkä meille mikä on ollu ja se teki ne, vau! Niin ylpeä taas :)

Maanantaina Eka pääs busseilemaan kun käytiin malmilla hakemassa mm jälkipaalu ja pari muuta juttua.
Illemmalla käytiin Ciran seurassa futiskentän vieressä ottamasa treeniä, pahin häiriö olikin Ciran vinkupallo.

Paikka - pari lonkalle menoo, kerran meinas karata Ciran pallon luo mutta nouseminen jäi kun karjasin. Sen jälkeen oli hienosti paikoillaan ja tsekkasi mua tarkkana.
Sivut ja seuruu - Perus hyvin, kivassa vireessä ja pari keulimista ja muuta heilumista jo ilman imutusta
Eteentulo - Samanlailla kuin aina
Luoksetulo - sai kattoo ciran luoksarin josta pääs munkaa, tuli pirun nopeesti ja lähellä sit narupallo jalkojen läpi.
I-s-m - Vaihto muistaakseni tosi kivasti, ei nopeiten

Tiistaina oli sovittu illaks treeni viikkiin suloisen tollon kanssa.
He katseli ja treenasi tekemättömyyttä ja me treenattiin uudessa häiriössä.
Alussa toinen kiinnosti mutta kun alotettiin se jäikin.
Otettiin narupallolla leikkiä mistä alotettiinkin treenit

Seuruu - Paljon imutusta ja tollon ohi menoa, ilman imutusta super kiva meno
Sivut - Kivan tarkkoja ja heitti pyllyä
Eteentulo - Taas niiku aina
Paikka - Pysy vaikka pyöräiliöitä meni ohi, katto hyvin mua
Ism - Normi, en oikee muista

Loppuun otettiin purutyynyllä leikkiä, välissä seuruu ja purutyyny ja pallo. Super hienosti toi pitää tyynystä vaikka lennätän tai tönin, välillä haukutusta ja tyynyyn vauhdista kiinni. Että toi tykkää!

Lähdettiin mustissa ja mirrissä käymään juomassa jossa toi virkisty ja otettiin pika leikki prisman eessä. Innostu kyllä niin hienosti lelulle ja oli ihan täpinöissään. Puri toosi hyvin tyynyyn kiinni, repi, revin takasin, silittelin juostiin tyyny suussa. Ei livenny ote kertaakaa. Me kyllä halutaan viettitestiin, pitää vaan eka semmonen löytää jostain.
Keskiviikkona käytiin taas malmilla käymässä, bussissa neidillä meinas lentää laatta mutta ehittiin juosta bussista ulos. Ei kiva.

Illalla käytiin jättärillä missä talloin kaksi jälkeä, ehkä 10-15m.
Eka jälki oli nenän avaamista, seilaili, kyselikokoajan lupia jatkaa ja jätti nameja välistä.
Toinen jälki meni ei pörräten mutta kyseli lupaa. Puolessa matkaa jättäidyin liinan (2m) perään jolloin tuo teki super tarkasti, hyvällä vauhdilla kokoajan työtä. Kertaakaan nostanut päätä, vau! Paineistu siis musta?

Välissä otettiin vähän mun koskevien tavaroiden merkkausta, 500g kapulan noutoa leikin mielissä ja sen kanssa rallittelua. Myös seuruuta imuttaen ja ei. Keuli välillä, jopa ilman namia. Sitten vielä pallon noutoa ja purutyynyn kanssa painia, että se puree jo kivasti voimalla kovaakin.
Torstaina heti koulun jälkeen lähdettiin Torpparinmäkeen kattomaan Cyttää ja Katia.
Sieltä hypättiin dösään josta jonnekkin kentälle riehuttamaan koiria ja sieltä eri pelloille kävelemään (Ekalla meinas taas oksennus lentää, tää ei meinaa hyvää dösäilyä)
Koirat tuli tosi hyvin juttuun, juoksenteli toinen toisensa perässä ja pomppi muutenkin menemään. Aika meni nopeesti jutellessa ja sitten lähdettiinkin kaupan kautta kotiin.
Ysiltä oltiin vasta kotimestoilla jossa nähtiin vahingossa Ami seropi, Ekaa kuukauden vanhempi. Riekkuivat hetken jolloin ami heitteli hyvin Ekaa, on se kyl aika podari jätkä, ei mikään gentlemani. :D
Kotiin päästyä viihdyttiin siellä puolisen tuntia ja suunnattiin kentälle kattomaan Ciran treeniä. Eka odotteli, meikä tallo namiruutua ja jälkeä.
Alotettiin namiruudulla, nenän avaamisella. Hyvin kävi nenä kyllä!
Siitä sitten jäljelle ja nyt pysyin liinan päässä. Alku lähti super hyvin, vähän joskus vinoili, kerran meinasi vähän peruuttaa mutta korjasin. Parit namit jäi välistä muuten veti tarkasti eikä kysellyt.
Jäljen jälkeen leikkiä mutta ei se enää kovalla patukalla jaksanut niin napattiin Ciran teddypatukka.
Otettiin taas väliin vähän liikkeitä

Seuruu ihan ok imuttamalla ja imuttamatta. Jalat lenteli jonkun verran ja pari pomppua. Koira ei ollu ihan täysillä mukana aina mutta joissain joo, patukallakin meni kivasti. minkä tosiaankin ymmärrän koska nyt oli tehty niiin paljon kaikkea...
Eteentulo täää oli niin vietikästä, tuli iihan tosi innoissaan kokoajan, ehkä turhan lähelle.
I-s-m meni päin pyllyä. Lopulta saatiin hyvin. Ei kuunnellu, ei tehny istua, ei noussu aina, maahan meni ihan väärin
Paikka meni ja pysyi valppaana.

Perjantaina meille tuli pitkästä aikaan taas hieroja ja Eka pääs heti käsiteltäväksi.
Pyllyn seutu taas vähän jumissa, kummatkin kyynäreet naksuu vähän, ei johdu jumista joten sielä löysyyttä aika varmasti, toivottavasti pysyis ees siinä 1/1 kun kuvat mennään ottaa... Sitten se kauhein että oikea kinner naksuu pahemmin, osa saattaa johtuu jäykkyydestä mut se liikkuessakin menee piikkusen hassusti. Toivottavasti ei pahempaa, hieroja kumminkin sano että voidaan normisti mennä, ei väkisin hyppyjä mitä ei ollakkaan otettu, että kattoo sitten kun kuvat tulee. Että meinas itku tulla, nytkin jänskää pahasti, haluun jo kuviin! Onneks tuo ei mitään oireile eikä tunnu sattuvan, hierojakin sano että tuskin tulee koskaa meidän pk-toko juttuihin vaikuttamaan, kuhan ei aksaa ym ja esteitä välttää.
Haettiin kumminkin heti illalla kaupasta tuota Nutrolin Nivel öljy ja tapletti setin, ruusunmarjarouhetta sekä myös nutrolin iho&turkki lähti mukaan. Ehkä tää tästä. :)
Nyt ollaan myös maksettu bh koe kurssi mikä alkaa ens kuussa, ite samalla opettelen netistä vaikka mitä jälki, haku, vietti yms juttuja, lisää oppii kokoajan! Nyt me vaan halutaan niihin hakutreeneihin hitsi, ehkä ens viikolla sitten.
Vois sitä varmaan piakkoin maksaa sen voittajanäyttelynkin kun rahaa vielä löytyy...

Jäiks, pahoittelen super sekavaa tekstiä! Koitan parantaa tapoja, mutta kaikki on eri päivinä kirjoitettu ja virheitä varmasti löytyy :c
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti