perjantai 29. elokuuta 2014

Nyt tulee sitten liikaa kuvia, kerrankin kun sai kivasti kuvia niin pakko laittaa!

Eilen tosiaan käytiin kentällä Ciran ja Ekan kanssa treenaamassa vähän tokoa.

Aloiteltiin Ekan kanssa vaan kapulaa heitsaamalla josta heiteltiin kapulaa muutaman kerran, nyt en lähtenyt juoksuun mukaan vaan sai tuoda aina luokse, vain käteen. Eka innostu taas kaauheesti.
Otettiin tuohon väliin pari sivulletuloa, missä otettiin käännöksiä, käännökset oli aika hitaita mutta tuli oikein. Paikka otettiin, jätin maahan ja lähdin noin 10m päähän ja aina kun vilkas muualle se ilonen hyi jolloin katso taas, kahden sanan jälkeen katto mua kokoajan korvat höröllä vielä kun tulinkin, siitä sitten lens palkka kun tulin sivulle. Siitä sitten palloilla leikkiä ja noutoa mistä pääs kattomaan Ciran treeniä. Eka vähän odottelussa turhautu kun ei päässy ite tekemään, alko sitten puremaan maalin naruja, huoh.
Ciran treenin jälkeen otettiin luoksari, Eka tuli kivan nopeesti mistä lens pallo mun taakse. Pari paikaltaan eteentuloa, tuli tosi kivasti taas, paitsi se koskee mua kylläkin mikä koitetaan saada pois. Liikeestä seis ja maahan otettiin samoilla avuilla kuin aina ja lelulla, maahan menot oli tosi kivoja ja sujahti vaan mutta liikkeestä seis oli aika hidas mutta meni muuten ihan jees. Myös tässä otettiin pari sivulletuloa mitkä oli ihanan nopeita ja tarkkoja. Seuruu, käytettiin namia muttei imuttaen vaan lantiolla käsi. Meni niiin hyvin, ei yhtää paineistumisen merkkiä ja lelukin taskussa, veti tosi hyvin, vähän keuli ja nosteli jalkoja hienosti. Paras!
Treenin jälkeen Jessica myös otti Ekan kanssa vähän I-S-M, meni omaan silmään kivasti tosin ei mitenkään nopeasti kun tuli just leikkimästä Ciran kanssa.
Välissä otettiin toki myös paljon leikkiä ja lopussa tottakai myös. Eka vaan jaksoi leikkiä vaikka oli ihan puhki, on se kiva kun on leikistä palkkautuva koira, niin ja tosiaan kaikki treenin liikkeetkin otettiin lelupalkalla paitsi seuruu.
Sitten vielä koirat rallaamaan kentälle pallot suussa, ei muuten jaksanut kauaa juosta lujaa, sitten vain botti päälle ja Jessicalle koirien kera, hetken ne jakso leikkiä mutta sitten Eka tyyty syömään Ciran luita.
Kotiin lähtiessä otettiin vielä seuruu pätkä patukalla mikä meni niin hienosti, otettiin vielä toinen pätkä namilla. Kyllä se vaan jaksaa aina :)

Pakko tähän loppuun hehkuttaa että oli kyllä niiiin huippu treeni, kaikki meni nappiin ja paremmin kuin uskoin kun nyt monesti joku menny persiilleen. Ei edes niin magee treeni tuntu niin mageelta treeniltä, pienen huonouden jälkeen. Hyvä kakara!
Pakko myös hehkuttaa, kattokaa mitkä valjaat ostin Ekalle! Niin päheet, pitää vaan kasvattaa vähän etupäätä niin noi istuu täydellisesti.
Niin ja osas neiti olla liian nätisti keskustassa, sielä oli joku myös esiintymässä että musaa ja ihmisiä riitti, mun vaavi♥





4 kommenttia:

  1. Onko tuo nyt tokoa vai pk-tottista? Mistä muuten ostit valjaat? Näin facekirpparilla samanlaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä ennemminkin tottista ja seassa muutama tokoliike. Justiin facekirppikseltä löytyi :)

      Poista
  2. Tällee btw, minkä kokoisia manetteleita/takkeja Ekalle menee? 50cm? Entä pannat? 40-50cm? Entäpä valjaat? 80-90cm?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takeissa on 55cm, pannoissa 37-40cm ja valjaissa semmonen 80 :)

      Poista