sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Messukoirana again

Kyllä tuommoinen parin päivän messuilu ottaa vaan koville mutta nyt ollaan päästy taas kotiin rauhottumaan.


Lauantaina oltiin taas collieyhdistyksen städillä edustamassa nahkoja, minä höpisin ihmisille ja Eka oli rapsuteltavana. Neiti käyttäytyi taas hienosti, joko oli remmissä temppuilemassa tai oli aukinaisessa häkissä ja mussutteli luutaan mutta ai että hävetti tuon elukan järrrrkyttävä karvanlähtö. Siis sitä karvaa oli vain joka puolella, vaatteilla, tuoleilla, matolla, suussa aivan kaikkialla.
Kun ständivuoro loppui niin Eka jäi häkkiin ja meikäläinen lähti kiertelemään kojuja läpi ja niitähän löytyi, joka kierroksella aina jotain uutta ja kivaa. Shoppailtua tuli oikein mukava määrä kun tarjoukset olivat niin hyviä! Löytyi luita, leluja, pantaa, remmiä, näyttelykansiota, nahkacollie avaimenperä, tokojuttuja, uusi treeninamipötkö testiin.... Ehdoton suosikki on kuitenkin tuo Ke-Hun uusi rinkulalelu, siis ihan mahtava Ekan että munkin mielestä. Mutta katsokaa meidän tottiskapulaa!!! Kannatti maksaa maltaita tuosta polttotyöstä nimittäin nyt kelpaa :)

Vielä kiertelyiden ja kaarteluiden jälkeen suunnattiin katsomaan tokon karsintakoetta missä nähtiin tosi hienoja suorituksia. Onnea kaikille menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille!

Sunnuntaina oltiin kaverin kanssa kiertelemässä kehillä ja kojuilla. Lisää shoppailtavaa löytyi mutta tällä kertaa vähän hyödyllisempää kuin lauantaina. Mukaan lähti kilo kaupalla ruokaa, nappuloita ja lihoja sekä pari muuta turhaketta. Nyt on kyllä vuoden shoppailut shoppailtu. :D

9 kommenttia:

  1. Apua kuin ihana kapula!
    Kui mä en huomannut tollaista ollenkaan! :D
    Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tilaustyönä tehty Ekan kuvasta niin ehkä siksi ;) Mutta se on ihan super magee!!

      Poista
  2. Hieno uusi kapula! Raaskiiko tuota edes käyttää? :D

    VastaaPoista
  3. Olit ilmeisesti Ekan kans kattomassa tokoja? Istuin paikkiskehän päässä merkkaamassa tunnarikapuloita, bongasin teidät yleisöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Eka oli opettelemassa josko jotain jäisi muistiin taitureilta :D

      Poista
  4. Tuo kapula on kyllä hiaano! Mitä tuli kustantamaan?

    VastaaPoista
  5. törkyhieno kapula! :D mä en malttais käyttää, olis kotona paraatipaikalla :)

    VastaaPoista