tiistai 29. joulukuuta 2015

Vaihto kelpieen

Käytiin tänään agiliitämässä Ciran kanssa Juha Oreniuksen silmän alla.

Me kerittiin 15minuutissa juosta 13esteelle asti, mikä oli enemmän kuin odotin. Odotin Ciralta perseilyä mutta neitonen yllätti ihan toden teolla! Rata tehtiin osissa 1-4 5-7 8-9 ja 9-13.
Ensimmäinen vaikea asia oli puomi-putki erottelu mikä johtuu ihan treenin puutteesta. Kun veimme puomin päähän lelun niin putki jäi toiseksi. Loput vaikeudet olikin ohjaajassa joka vei vain turhia sekuntteja tekemisillään. 8-9 välissä tein valssin vaikka persjättö oli nopeampi vaihtoehto. 9-12 väliä hinkattiinkin loppu aika kun en vaan saanut jarrutettua Ciraa tarpeeksi 11esteellä jolloin se teki melkein putken suulla lenkin ja tuli seuraavalle esteelle. Vähän pienempi lenkki saatiin kun pysähdyin esteen eteen ja merkkasin äänellä ajoissa ettei lähdetä suoraan. Ciran kanssa pitäisi treenata enemmän tuommoisia jarrutuksia jotta se oppisi reagoimaan niihin paremmin.

Oli tosi kiva päästä taas jonkun kokeneemman silmän alle treenaamaan, hankalammalla koiralla ja esille tuli juuri niitä ongelmia mitä Ekan kanssa teen, kuten juuri tuo liian myöhään ilmoittaminen jolloin koira joutuu tehdä kunnon lenkin ja nostamaan vauhdin uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti