maanantai 24. helmikuuta 2014

Me kuulutaan 14%


Meille ei oo kahteen edelliseen päivään ole kuulunut muuta kun treenitaukoa, ei miitään pikku treeniäkään, vain lenkkejä tuolla liukkaalla maalla mutta silti neiti on ollut rauhassa kotona niin kuin aina. 
Pari päivää sitten tuli myös Jessican kanssa käytyä itiksessä kun koirat olivat kotona, sai tyttö myös tuliaisia jota enemmän suoraan alhaalla...

Seralta kävin hakemassa hänen väkertämän sydän-narulelun sekä narupallon, sitten haettiin megaeläimestä neidille oma Joken nahkaremmi, parempaa remmiä saa hakea.
Niin ja silloin malmilta mukaan lähti tuo hurtan pinkki pk panta, topcanisin M koon punaiset valjaat, parhaat valjaat, oli pakko hankkia uudet kun edelliset meni pieniksi ja sekä berran rättilelu.
Nyt neidillä on hieno ison tytön panta-remmisetti sun muuta turhaketta!
Innostuin myös aamulla ylimääräisestä tennispallosta ja fleeceviltistä tekemään Ekalle narupallon, piitkällä letillä. Pakko sanoa ettei tuo oo koskaan tykännyt mistään lelusta noin paljon, pallosta on hyvä pitää ja venyvää pehmeää narua on paras repiä, meni jo ekalla lenkillä vähän rikki joistain kohdista, pakko väsätä näitä lisää tuolle!
'Otsikkoon'
Eilen aamulla sain kuulla että Eka on kuseksinut koko yön pikku pissoja, aamulla sama jatkuin mutta koitin kumminkin lähteä kurssille muttei siitä tullut mitään, paikalla Eka vain pissasipissasipissasi, soitin kyydin ja lähdettiin kotiin, harmittaa vietävästi kun olisi ollut niin kiva kerta. Oltaisiin tehty kaksi ryhmää missä valvotaan kunnolla tekemistä, otettiin hyppyä yhdellä laudalla sekä uutena seuruusta maahan mikä onkin meille jo tuttu. Kotona sitten varattiin eläinlääkäriaika mutta ihana Sara neuvoi meitä kokeilemaan C-vitamiinia ja peruttiin sitten aikamme ja saimme neuvoksi kokeilla myös jotain karpalotabletteja joita lähdettiin heti hakemaan malmilta. Toivotaan parasta että tuo lähtisi paranemaan päin tai lähdetään sinne eläinlääkäriin.
Myös semmoinenkin asia meitä vaivaa, isäpuoleni on Ekalle allerginen, saa onneksi vain reaktion kun Eka tulee kaulan luokse jolloin alkaa kutiamaan, toivottavasti ei lähde pahenemaan päin...
Tokoa me kyllä eilen ja tänään otettu pari kertaa nurmella.
(eilisestä) Ensimmäiset treenit meni semisti, oma fiilis ei tehnyt siitä parasta mutta pennulla oli hauskaa mikä on tärkeintä, hommat meni kivasti mutta kerrotaan nyt iltatreenistä tarkemmin.
Paikkaa otettiin 'häiriössä' eli tein ääntä HY tai VAP ja varmistin että se siinä pysyi, juoksin myös edes takas tms, pari kertaa lähti mutta muuten pysyi, makaaminenkin onnistui hienosti. Eteentulot meni niin kuin aina. Sivulletulot tuli suoraan, ei paljoa käsiapuja, ei vinoillut tai mitään eli superisti. Kontatia tuo nykyään pitää treenin aikana kokoajan eli ne onnistui hyvin jopa häiriössä niin että heittelin nameja minne sattuu. Istu-Maahan-Seiso seisomisa ollaan nyt otettu noin nopeasti eli koira hypähtää seisomaan, onnistuu tosi kivasti ja pysyy hyvin samassa kohdassa, makaaminen ja istuminen meni kivan nopeasti paikallaan myös hyvin käskystä. Luoksetulossa seis pysähty superisti, iiiihan vähän valui mutta se on pentu. Seuruusta maahan, istu ja seiso meni suuperisti, meni aina suoraan siihen ja jäikin. Seuruu meni niiin kivasti 'pitkästä aikaan' meno oli tahdikasta, kontakti pysyi, loivat käännökset onnistui jne. Lopuksi vielä superpalkka narupallolla ja juosten Emman kanssa loppu lenkki.
Musta on alkanut pikku hiljaa tuntumaan siltä että me tehdään liikaa, me taidetaan jättää pariin kertaan max viikossa nuo ylimääräiset ja keskitytään vain kontaktiin, eteen ja sivulletuloon, kontaktiin ja maahan-istu-seiso hommiin, tuo on vasta pentu ymmärrä se jo!
Meikäläinen on myös innostunut opettamaan tuolle neidille peruuttamista, pyörimistä ja kurrea, vain tasapainoilun takia. Nopea tuo on kyllä oppimaan, pyörii täysii pienestä käsimerkistä, kurreen tulee namin avulla ja peruuttaminen toimii namia työntämällä Ekaa kohti. Myös jumppailua on tullut iltaisin tehtyä sekä nenänkäyttöä.
Me myös kokeiltiin kotona 5cm pelikansioilla tokohyppyä kaksi kertaa, video alla.
Silti minua mietityttää kauheasti onko tuossakaan hypytyksessä mitään järkeä? Mitä mieltä te olette? Kannattaako edes jatkaa vaiko odottaa enemmän kuin kasvaa, vaikeaa kun ohjaajan mielestä ok ja oma pää sanoo ehkä, silti kokeilin tuota tasan kaksi kertaa.
Me muuten intotokoiliat facessa perustettiin treenijengi, aletaan pian treenaamaan porukassa heurekassa, jees osaavia ja alottelioita silmien alla, tällä päästään hyvin yhdessä alkuun!

 Tuoko muka viisas... 












4 kommenttia:

  1. Tokohypyssä ei ole mitään haittaa jos se pysyy noin matalana ja jos sitä tehdään harva se kerta päivässä! Vitsi, Eka on kyl pätevä nahka<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh meillä tota tehdään max kerta viikko tolla :)

      Poista
  2. Ota hei iisisti pissatulehduksen aikana, ettei pahene :) Just ihan huilihuilihuili. Alkuun tua lukiki ettette oo tehny mitää, ja sitte olitteki reenannut, toki blogitekstistä ei aina saa sellasta kuvaa, ku pitäs XD Mut joo karpalomehuahan suositellaa ihmisilleki pissatulehduksen aikaan, puhdistaa jotenkin :) Toivottavasti paranee nopsaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan unohdin kirjoitella että meillä ei enään pissailla yhtään tippoja, ei yritetä turhaan pissata ja apaattinen vaavi on pirteä normaali itsensä mutta jatketaan nyt perjantaihin noilla vitskuilla ja otetaan vähän iisimmin :)
      Siis joo me ei treenattu mitään kahteen päivään, sen jälkeen ollaan (eli sunnuntaina)

      Poista