lauantai 1. helmikuuta 2014

Yökyläilyä

Kyllä. Me olimme Ekan kanssa toista kertaa vierailulla ja ensimmäistä kertaa yökylässä, nimittäin Jessicalla & Ciralla.


Meno oli ihan hullua koko illan, nukkumaan kun yritettiin ei onnistunut kun pari tuntia kunnes Cira heräsi, siinä sitten yöllä Jessica raahaili patjaansa olkkariin niin saatiin kunnon yöunet. Aamulla sitten taas meno jatkui.

 "Cira nyt piti hymyillä! Smile"

(Mä en muuten tajua miten jotkut kestää kahta pentua samaanaikaan... :shock:)

Heräiltyä kunnolla kävimme metsässä kävelemässä ja lunta oli satanut ihan sairaan paljon. Ekan kanssa tuolla ei kunnolla onnistu enään mennä paitsi auratuista kohdista, alkaa palelemaan eikä pysty kunnolla hangessa juoksemaankaan joten lähdettiin teille kävelemään. Matkalla vietiin Eka kotiin, mentiin tekemään nameja ja istuskeltiin rauhassa.


Ennen kolmea hainkin sitten Ekan kotoa ja suunnattiin autolla malmille pentuleikkiin.



Pentuleikissä jaksettiin olla reilu puolituntia jona aikana Eka ja Cira väsyi totaallisesti, vaikka alussa riehuivatkin muiden kanssa hullunlailla.





Leikkien jälkeen punnittiin tytöt, kierreltiin ja treenattiin.
Tuo oli niin hieno kun otettiin vähän tokoa tuolla hälinässä, pentujen melskeessä.
Paikallaan se pysyi kauan (ennätyksemme), eteen tuli normaalisti, sivulla oli hienosti, samoin seurasi pätevästi ja sitä rataa.
Lähdettiin sitten hyvin mielin 4petsissä käymään ja sieltä kotiin. B
ussissa Eka pääsi ensimmäistä kertaa jalkatilaan hetkeksi, hyvin se siellä istui ja yritti makoilla, nappasin kumminkin syliin mutkamatkan vuoksi. Voin kyllä sanoa että bussissa oli kaksi rättiväsynyttä pentua, kummatkin roikottivat päätä hetkessä. Ehkä tämä yö nukutaan hyvin, ehkä.


Ekakin haluaisi oman pompan jo! 


Treeniostoksia, halvalla kun sai...


Hei me muuten kaivattaisiin vinkkejä miten kannattaa collien korvat laittaa etteivät nousisi pystyyn!?

6 kommenttia:

  1. Meillä korvat nousi pystyyn tosi nopeesti, etenkin kun hampaat lähti vaihtumaan. Meillä tehosi hyvin apteekista saatava Glyseroli-öljy, jota hieroin monta kertaa päivässä kolmakseen korvasta. Ei tarvinnut kauaa laittaa kun korva alkoi pehmenemään ja laskeutuivat, siitä lähtien korvat olleet tosi hyvät.

    Glyseroli jäätyy pakkasella, niin talvella laittaisin sitä vain yötä vasten - aamulla se on imeytynyt jo pois. En tiedä painoista/vahoista, monilla korva vain vahvistunut - omakohtaista kokemusta tosiaan ei ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuo kuulostaa todella hyvältä! Täytynee käydä lähipäivinä apteekista hakemassa kokeiluun! :)

      Poista
    2. Kokeile ihmeessä! :) Glyseroli 85%, 100ml pullo.
      Nitalla oli tosiaan ihan pystyt 8-9vk ikäisenä siihen asti kun hampaat vaihtu.

      Poista
  2. Me käytettiin glyserolia Lolan korviin joulukuussa, kun oli n. 5-6 astetta plussaa. Silloinkin sen korvat olivat selkeästi kylmettyneet ulkoilujen jälkeen, vaikka olin laittanut glyserolia viimeksi edellisiltana. Miä kyllä lotrasinkin sen kanssa ihan urakalla, en tiedä imeytyiskö ohut kerros paremmin... mutta siis itse en laittais glyserolia jos on vähänkään pakkasta.

    Scy:n foorumilla on korvahoitokeskustelu, sitä kantsii käydä lukemassa. Ja kasvattaja varmaan neuvoo myös mielellään :)

    VastaaPoista
  3. Ai te innostutte korvista sittenkin ;D Tämä aine http://eartip.net/ taitoksiin siveltynä ja teippien kanssa laskee aikuisenkin puikkonokan korvat. Aluksi voi toki kokeilla ihan glyseroliakin, mutta teippejä suosittelen molempiin korviin (vain ulkoreunaan!) jolloin korvat asettuvat samalle korkeudella ja melko luonnollisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin innostuttiin... :D Teippejä mä oon eniten miettinyt, pitää nyt päättää mitä ekana kokeillaan :p

      Poista