keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Piikillä

Aloitetaan vaikka sillä että me käytiin eilen Jessican kanssa Petenkoiratarvikkeessa mikä oli oma ensimmäinen kerta sielä.
Pyörimme liikkeessä ainakin tunnin ostoskärryjen kanssa ja mukaan lähti pehmeä kumipallo, tuommoinen kuminen pitkula narulla, tugg e nuff karvalelu, kaninkarva dummyn päälle (teen patukan) sekä back on track mikä on niin
Poikettiin myös mustissa&mirrissä mistä ostin meidän aktivointileluun lisäherkkuja, kultaisen snake ketjun näyttelyihin, berran nahkaläpyskä patukan sekä D&Cn vinkuva firepatukka. Eli aikalailla kaikenlaista tarpeellista ja ei niin tarpeellista. 

Tänään olikin edessä Ekan ensimmäisen rokotuksen aika. 
Meillä oli 15vaille viisi varattu aika sopulitieneläinlääkäristä missä olimme ajoissa herkuttelemassa ja odottamassa omaa vuoroa. Pian kumminkin meidän vuoro tuli, kävimme puntarilla, eläinlääkäri tarkasti Ekan korvat, sydämmen, hampaat ja antoi rokoitteen. 
Kaikki sujui tosi hienosti, seisoi hienosti pöydällä, ei jännittänyt toisen koskettelua ollenkaan, rokotustakaan ei huomannut koska namit vei voiton. Kehui myös eläinlääkäri neitosta kauniiksi ja aikooko tulla näyttelytähdeksi (mitä muutenkin tuntuu moni kysyvän...) :denti:

Näin käy hyvin lihan anto! 

Eipä tänne muuta, alettu vetämään pidempiä lenkkejä ja sitä rataa. 
Me taidetaan just mennä treenaamaan pikku treeniä ja koittamaan hyviä vinkkejä mitä saatiin edellisessä postauksessa, vaikuttavat hyviltä ja käytettäviltä! 

Kiitos kaikille neuvoa antaville! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti