perjantai 28. helmikuuta 2014

Tänään meillä onkin ollut ohjelmaa, puol viideltä lähdimme malmille studiokuvaukseen.
Paikalla päästiin heti kuvattavaksi, Eka istui ja makasi nätisti taljan päällä ja katsoi kameraan, sitten otettiin seisotuskuva ja vähän leikkikuvia kissanlelulla mikä olisi ollut kiva teurastaa. Toivottavasti kuvat onnistuivat, saa nähdä parin viikon sisällä mitkä onnistuivat.
Saimme kassalta kun olimme lähdössä niin muutamat sadat grammat testiin uutta ruokaa, Pure naturalia. Oon tuosta sen tultua lukenut jonkinverran ja kuulostaa todella hyvältä sapuskalta, mitä mieltä te olette tästä ruuasta? Olisi kiva kuulla mitä mieltä muut ovat ja kannattaako tuolla syöttämistä harkita? Tuota voisi jopa itse harkita.
Ekalle tuli tänään myös postiluukusta ihana pehmonahkapanta sekä ostin fb kirpputorilta halvalla uuden kosketuskepin sekä tein itse omin kätösin meille kosketusalustan kartongista sekä Eka löysi metsästä tuommoisen chuckit pallon mitä oonkin ajatellut ostaa mutta löytyikin noin vain.
Tänään meillä oli myös Heurekan tokoryhmän kanssa ensimmäinen treeni johon kyllä osallistui meidän lisäksi kaksi, eli mukana oli pari omistajaa sekä käyttölinjainen saksalainen sekä aussie.
Aloitettiin Ekan kanssa ihan vain eteentulosta mikä meni samanlailla niin kuin aina, sitten sivulletuloja mitkä meni tosi kivasti, tuo osaa hienosti jo hakea paikkaa ja piti siinä. Yhdessä otettiin välissä paikkamakuu mikä meni meillä istuen, hienosti se pysyi siellä eikä lähtenyt kertaakaan, kaksi kertaa välissä kävin palkkaamassa ja sitten vapautus, yksinkin otettiin paikkoja niin maaten, istuen kuin seisten ja kertaakaan ei lähtenyt menemään. Seuruu meni tänään taas niin superisti, ainoa että mun oma ongelma oli epätasainen nurmikko joten monesti itse poikkesin koirasta jolloin Eka haki taas paikan, pari kertaa tuo myös vähän edisti mutta korjaa aina kun hidastan.
Noilla me sitten mentiin jonkinaikaan kunnes Emma ja Eka rallittelemaan, leikittiin myös lampaankarvalla jne. Mistä lähdettiin autolle, oli pakko vielä vähän ihastella kun vieressä treenasi myös porukka jossa oli sk collie, vautsi se meni hienosti, ihan samanlainen seuruu kuin Ekalla.
Sai tuo myös kauhean sätkyn kun sähveri lähti sen perään, ei koskenut tai mitään mutta ulisi kauhusta josta sit tuli mun luo, ehkä se pian oppii ettei muiden luo mennä ilman vapautusta, sekä tuosta tuli mieleen että mua suoraan sanottuna vituttaa kun ihmisien on pakko tyrkyttää niitä koiria iholle lenkeillä, tälläkin viikolla niitä tullut tavattua yli viisi...

Näyttelytreeninä me otettiin ketjun ja remmin kanssa juoksua kolmiossa, mikä meni tosi hienosti, tykkään tuon lennokkaista askelista. Sitten otettiin vielä niin että Laura ja Ella tutki tuon hampaat, Lauran se antoi nätisti tutkia mutta Ellan kanssa ei onnistunut melkein millään mutta lopulta antoi, vielä treeniä niin saadaan jonkinmoinen näyttäminen. Tosiaan kumpaakaa ei saanut haistella, ei tavannut tai mitään ennen tarkastusta eli ihan randomeja Ekalle.

Video pätkä meidän sivulletulosta, ei mikään paras muttei huonokaan. Kauhean ahdasta oli...
Laitetaan nyt vielä Ekan toinen kosketuskeppitreeni, neiti tajusi heti idean, vinksu likka!
Pakko vielä hehkuttaa kun äsken tulimme iltalenkiltä ja jäin sitten junnaamaan meidän viereisen salin eteen, siinä kun on koko kohta maantasalta kattoon asti lasia, niin olihan siinä pakko treenata seuraamista ja sivulletuloa kun ei tarvinnut kattoa koiraan vaan lasiin ja näki miten se oikeasti kulkee.
Tuon seuruu ja sivulletulo meni parhaiten ikinä, tai ainakin tuntu siltä kun näki miten se kulki. Ei edistänyt yhtään, piti kontaktin vaikka itse katsoin muualle, pysyi tismalleen oikealla kohdalla, ei poikittanut ja ah, en tiennyt että noin hyvin se menee (kuulostaako edes itsekkäältä tai kermaperseilyltä...) ja sivulletulot oli samanlaista, vähillä avuilla oikeaan kohtaan, meni siis niin sairaan hyvin jeeee. Ja sekin vielä pakko kertoa että mua ei ole koskaan ennen hymyilyttänyt treenin jälkeen ja vielä näin pitkään, ei siis koskaan! Oli aika mahti fiilis, niin ylpeä tuosta pienestä.
Huomenna onkin sitten loikoilupäivä mikä me ansaitaan!
Me perässä mitä muut edeltä, vai mitä? Eli meidät löytää nyt myös Facebookista sekä pian Instagramista (ei vielä auki, pitää vähän opetella tuon käyttöä) Instagramista meidät löytää nimellä nahkalapsi!

2 kommenttia:

  1. Ei tuo ruoka varmastikaan huonoimmasta päästä ole ja lihaakin on hyvin :) Mutta siinä on kanajauhoa, maissigluteenia ja kauraa, eli myös vähän "köyhempiä" ravintoaineita jotka saattaa joitakin allergisoida tai herkistää.

    Nätti Eka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Totta, mä en kato paljoa oikeasti tiedä näistä ruokinta asioista... Ehkei tuokaan sit ole se meidän ruoka kun muutenkin saa lihaa, saa nyt nähä jäädäänkö Jahtiin&Vahtiin vai löydetäänkö joku sopiva :)
      Eka kiittää!

      Poista