sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Paras pentu

Vai johtuuko se siitä että se on oma...





Perjantaina illalla lähdettiin Malmille hakemaan joltain sk collie ihmiseltä tuommoista narulelua, eikä ollut paha hinta ja on hienokin. Pakko sanoa etten olisi uskonut että Eka tosta kauheasti innostuu mutta toimii paremmin kuin lettilelutkaan. Samalla otettiin ihmishälinässä meidän perus parin minuutin kertaus treeni, käytiin mustissa&mirrissä punnitsemassa toi otus ja hakemassa vähän lihaa pakastimeen ja pari herkkua.









Meillä on muuten nyt testissä tämä HHCn penturuoka, koiralla ainakin kakka ollut parempaa kun Britin aikana mutta seuraavaksi kyllä haetaan sitä JVtä kun nyt ei ollut aikaa käydä sitä hakemassa pidemmältä.







Tosiaan meillä alkoi tänään tokokurssi mikä meni ihan sairaan hyvin! 
Aloitimme kontaktilla, jatkettiin seuruulla oikeassa kohdassa eli mistä palkataan, missä koira on, sivulle tuloon ohjaus, missä kohdassa koira on ja vielä istu-maahan-seiso. Treenin lopuksi tehtiin myös rinki missä kaikki teki tunnilla tehtyjä hommia koiriensa kanssa ja aina yksitellen pari koirakkoa lähti pujottelemaan muita seuruutta, seuruu meni toooosi hienosti ja ohjaajakin kehui sitä, muutenkin meni todella hyvin. 
Eka keskittyi kokoajan vain minuun ja tekemiseen, muut koirat eivät kiinnostaneet ja kaikki onnistui niin kuin piti. Saa tuosta olla kyllä ylpeä

 Toine kasvanut pikkusen... 


Loppuun vielä jos laitetaan muutama päivä sitten kuvattu treeni... 



6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Iik kone sekoilee ja poisti viestin mutta joo se on kasvanut kauheasti! Kaikella tavalla muuttunut :D Mut meidän tosiaan pitää nähdä, nyt varsinki kun toi jaksaa ihan kunnolla ;)

      Poista
    2. Niin ja siis kurssilla me ollaan tattarisuolla :)

      Poista
  2. Saisinko käyttää Ekan kuvaa mallina piirrokseen? Linkin tottakai tänne laittaisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://heklamaista.blogspot.fi/2014/02/piirtelya.html

      Tuolta löytyyt jonkinmoinen:)

      Poista