lauantai 4. lokakuuta 2014

BH kurssi - 1

Eilen illalla busseilla reissailessa päädyttiin Koirakoulu Kompassille.

Aloitettiin tunti sivuille tuloilla, Eka teki ihan tosi hienoa työtä, innoissaan tuli aina vierelle ja nopeasti, vähän jäi liian eteen joissain mistä meille sanottiinkin ja muutaman vinokin saatiin aikaan. Sivulla käännöksissä Eka oli kanssa tosi hieno, joka kerta tuli oikealle kohdalle tiukassa ja ahtaassakin käännöksessä. Kontakteja otettiin peiliä katellessa, saatin nyt niitä kontakteja mitä oon hakenut eli tuo pitää pään suoraan ns kattoa kohti ja siitä kattoo mua, tosi nätisti piti siinä pään ja tuijotteli. Liikkeestä istumista otettiin myös sivulla seuraamalla, tää oli vähän haastavaa kun ei ollut lelua tuomassa täpäkkyyttä enkä edes tiennyt että BHn istumisessa pitää itse pysähtyä kanssa ja siitä jatkaa matkaa eli jotain uutta opittiin. Tuokin kyllä onnistui ihan kivasti vaikka pari kertaa Eka olisi halunnut jäädä seisomaan. Tarkastus otettiin myös niin että Eka seisoi ja kouluttaja tuli puhelimella mukamas kattomaan sirun, Eka ei edes vilkaissut vaan katto mua rentona. Muutama kokeeseen tulokin otettiin, eli seuruulla tuomarin luokse, kättely ja lähtö, Eka seurasi tosi kivasti, odotti nätisti sivulla eikä välittänyt kättelystä tai jutteluista.

Ihan kiva tunti, vaikeeta mulle ja koiralle kun ei oo lelua niin tuo ei pääse vetämään kierroksia tuossa, ehkä ihan hyvä tämmösiäkin ottaa joskus. Kehujakin saatiin hienosta menosta! :)
Tänään käytiin HSKHlla kattomassa tokokisoja, shoppailemassa Dog&Catin kojulla mistä mukaan lähti muutama lelu sekä jälkipaalu.
Tarkoitus oli ottaa pientä treeniä mutta itteä ei huvittanut ja tuo vaan inisi-inisi-inisi kun ei saanut ite tehdä, näitä täytyy harkata koska joskus joutuu vaan odottamaan.
Tehtiin me kumminkin pari putkeen menoa, meinas putket menna rullalle tuon vauhdista ja ääni oli kamala!
Iltalenkillä otettiin vielä uusilla leluilla eteentuloja mitkä oli ihan huippuja! Eka tuli suorassa, tosi tiiviisti ja vietikkäästi. Yksi sivulletulo joka oli hieno suora pomppu mun vierelle. Seuruussa otettiin käännöksiä vasemmalle, alkuun valui mutta uudesta komennosta teki kolme ihan sairaan hienoa ja täpäkkää käännöstä. Suorassakin neiti tosi hienosti ja innokkaasti töitä.

Leikkikin tosi hyvin, narupallo oli ihan super ja nyt otettiin harkaksi se että lelua voi tuua mulle hyppäämällä vasten mistä alkaa leikki, Eka hokas heti ja innokkaasti repi patukkaa.

Ainoa moka tuli kun tuo oli niin kiihdyksissä että se lähti jonkun koiran perää ihan kuin jöniksen perään, pahottelut siitä ja perkele koiralle.
Piti siis tuossa välissä käydä tuota vähän jäähdyttelemässä ja sitten jatkettiin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti