keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Koulusta päästyä kentälle riehumaan leluilla ja haukuttelemaan.

Otettiin yksi kontaktin pito, piti hyvin josta vapautus vain. Neljä seuruupätkää, ei kovin pitkiä, palkkasin aina ylhäältä kun näytti kaikkein innokkaimmalta, pomppi ja nosti jalkoja, yhdellä pätkällä sai kävellä enemmän kun poikitti pirusti muuten tosi hieno tyty!
Muuten me otettiinkin kolmessa osassa vain leikkiä ja haukutusta, Eka sai hakea palloa ja riehua purutyynyn kanssa, kerran sillä vähän meni yli ja nappas mua kädestä mistä perkeleen huuto ja maahan käskytys, eikä se edes paineistunut, oho. Purutyynyyn Eka puri tosi hyvin, repi innoissaan ja pysy siinä, jopa heiluvasta purutyynystä nappas täyden otteen, mitä enemmän sitä ns ärsyttää, sen paremmin se puree ja leikkii. Veti se kyllä koko hemmetin kentän ympäri kerran kunnarin sen tyynyn kanssa, ihana piski! :D
Super hauskaa meillä kyllä oli ja hyvä mieli jäi kummallekkin.

Mentiin vielä hetkeksi metsään käppäilemään ja Eka sai hakea ryteiköstä vähän palloa, meni täysiä pusikoista läpi ja välillä sai myös ettiä sitä kun katosi puskien sekaan.
Illemmalla käymään Malmilla, mustissa&mirrissä punnittiin Eka ja painoa sen 21.3kg, 1.5kg laihtunut, hyvä.
Ulkona sai myös olla ihan vaan 20sek paikka makuussa kun ihmisiä ja autoja oli vieressä, ihan vierestä meni myös joku mies vaan ohi joten vapautin.
Vähän lisää lihoja, nameja sekä aktivointipallo treeneihin, tuo on niin kivan pehmeä että sopii Ekan lussutuksiin :)
Huomenna sitten sille jäljelle kun on aikaa, ehkä myös esineiden sienestystä, sitten meillä onkin BH kurssin aika :0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti