sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tottista ja esineitä

Kauhea ilma koko sunnuntain, raahauduttiin kumminkin shelttipoppoon kanssa treenaamaan.

Ensin mentiin jälleen uudelle kentälle missä Ruffe aloitti, Eka oli semmosen minuutin paikkamakuussa kun Ruffe treenasi, kerran kyynäreet vähän nous mutta käskystä meni maahan takaisin, kaksi kertaa kävin palkkaamassa, pääasiassa mua katsoi eikä välittänyt noiden menosta.
Me treenattiin sitten vikana kunnolla, aloitettiin seuruulla, ensimmäinen seuruu oli huono, katto vähän mua ja kerran toiseen käteen unohtunutta patukkaa, toinen seuruu putkeen mikä menikin sitten kivasti, ei niin innoissaan kylläkään mitä normaalisti. Otettiin sitten niin että Eka kulkee mun edessä kun juoksen takaperin, siitä istuminen, jäi hyvin ja nopeasti jollon mä lähden kauemmas ja siitä luoksari, oikein kiva vauhti innottamatta, palkka lens puolessa välissä matkaa. Sivulletuloja otettiin myös, muutama käännös siinä ja eteenpäin kulkemista, veti kivasti, suorasti ja hyvälle kohdalle muttamutta vikalla sivulletulolla vähän kontakti oli hassu. Patukalla otettiin yksi pito, halusin niin ettei pureskele tms yhtään eikä se niin tehnykkään. Loppuaika me leikittiinkin patukalla, Eka repi tosi hyvin vaikka yhdessä kohdassa kun itse 'jäädyin' niin Eka pikkusen paineistu ja tiputti patukan, mistä kannustin pois jolloin jatkettiin leikkiä normaalisti. Vire ei tällä kertaa noussut kunnolla mutta ei se mitään.
Esineruutua mentiinkin seuraavaksi tekemään, Eka teki viimetteeksi, ruudussa oli Ruffe ja Leevi ettineet jo esineitä eli se oli hajuja täynnä. Ekalle tehtiin niin että Katja vie suorassa johonkin 17metriin esineen, samalle reitille tiputtaa lapasen.
Eka lähti hyvin, löys ensimmäisen esineen, meinasi lähteä sen kanssa syvemmälle mutta sain kutsusta luokse.
Uusi lähetys, lähti ihan eri kohdalle joten kutsuin luokse ja sitten se lähti uppoomaan, muiden hajuja haisteli samalla, meni vähän ravailuksi mutta kyllä se sen sitten nopeasti löys mutta jäi pureksimaan ja kierimään sen kanssa, prkle. Kutsusta taas luokse, piti vähän komentaa tuomaan uudelleen käteen.
Otettiin sitten vielä yksi suora, innostamalla, puoleen väliin ruutuun, Eka lähti hyvin ja löys mutta taas sitä mässyttelyä ja yritti kieriä mutta komensin pois, taas sai hinkata käteen tuomista.
Vielä poikien suorien pistojen jälkeen yksi suora pisto tiellä, esine vietiin pidemmälle nurtsille innostettuna. Eka pinko täysillä ja toi hienosti, taas sai vähän tuota käteen tuomista ottaa muuten kiva.

Eli tältä erään ei kyllä mennyt kovinkaan onnistuneesti :D

Suunnitelmissa olis tosiaan ottaa vielä yks-kaks hyvää jälkeä ja esineruutua tehtyä tälle vuodelle, sitten ne pääsee tauolle...

Illalla kävin vielä otusta rääkkäämässä kentällä, otettiin vaan 'treeniä' että saadaan pallosta tärkeämpi, sen repimistä ja sille haukkumista, tuommosta pientä nostattamista. Eka haukku oikein innokkaasti ja repi tosi hyvin. Meille pieneks ongelmaks tuli nyt pallon tuonnit, pitää nyt alkaa kattoo tarkemmin tuota ja alkaa korjailee jos jatkuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti