torstai 2. lokakuuta 2014

Jälki

Ekan ensimmäinen pyöräily on nyt takana, tosi minimaaliset asfaltti pätkät oli remmissä muuten sai olla vapaana hiekkateillä, Eka jolkotteli todella nätisti vieressä ravia miten remmissäkin, eli vauhti ei päätä huimannut, laukkaakaa ei nostanut kertaakaan eikä pyörä jännittänyt mitenkään, ruhjeilta säilyttiin.
Mentiin pyörällä tuonne lähi pellolle tekemään se jälki vihdoin.
Ekalta varmaan onnistuu BHssa sitten joskus helpostikkin tuo paikka makuu, nytkin se ihan rennosti makoili piippaamatta reilu 10min mun talloessa jälkeä vaikka ohi juoksi koira omistajineen, hieno!

Jälki oli 150metriä ja 25min vanhentunut, nameja oli joka toisella askeleella, askel välit oli aika normaali pituisia, kaksi käännöstä ilman nameja.

Eka lähti jäljelle hyvässä mielentilassa, se teki tarkkaa työtä ja siihen sai taas luottaa kun en tarkkaan tiennyt missä jälki kulkee, käännökset oli tosi hyvät, etenkin ensimmäinen oli erittäin hieno, nenä kulki suhteelliset suorassa ja pää pysyi kokoajan maassa, vauhtikin oli jo ihan jees.
Otettiin vielä jäljen jälkeen noutokapula esille ja noutoa tietty, kaksi sivulta lähtöä, Eka pinko niin lujaa taas kapulalla ja nosti ihanan nopeasti sekä toi vauhdilla, nyt koitinkin sen malttia että pitäähän se sen kunnes sanon kiitos, pitihän se. Yksi lennosta heitto sekä yksi kapulan eteen tuonti ja se toi tiiviisti! Eka taas komensi että kapula takas kun oli niin kivaa :D
Muuten me otettiinkin vaan geelipallon heittelyä pitkin peltoa, se oli ihan supeeeer hauskaa, niin kivaa että välillä pääs ilo haukkuja ja oli kokoajan valmiina hakemaan, repikin pallosta taas tosi kivasti. Patukallakin pelleiltiin ihan hetki, niin että Eka saa itse kunnolla repiä sen multa pois josta vähän juoksua, Eka puri hyvin kiinni eikä varmasti irrottanut, repi tosi hyvin kanssa. Vähän lisää vielä pallon heittoa ja lähdettiin jolkottelemaan kotiin.

Kotona Ekalla olikin pieni verta vuotava haava tassussa, se onneksi tyrehtyi nopeasti, ei edes linkannut tai huomannut koko haavaa.
Huomenna sitten BH kurssille, jee! 
Vauhdilla kapulalle!


2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä kuvia! Millä kuvaat? Postaus oli myös kiva :3 Kamun ja Nellankin kanssa käymme yleensä hiekkatiellä pyörälenkillä, koska se on mielestäni turvallisempaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuvaan nikon D3100 ja putki joku halvin 55-200 jtn.
      Joo mekin pyrittiin siihen mutta täällä ei mihinkään pääse ilman pieniä asfaltti kohtia x.x

      Poista