tiistai 14. lokakuuta 2014

Leikkiä ja jälki

Maanantai aamulla käytiin ottamassa nopea leikki etupihan hälinässä, rekan käynnistyminen sai tuon kääntymään mutta jatkoi heti. Iha sssuper hyvää leikkiä!!

Koulun jälkeen kentälle mentiin ottamaan muutama seuruu mitkä oli alussa ihan kivoja mutta kaksi vikaa pätkää oli paljon parempia, innokkaampia. Yksi kiva eteentulo, seis ja sitten liikkeestä maahan, ekalla ei taaskaan mennyt kunnolla mutta uusinnalla tosi hienosti.
Leikki oli taas ihan tosi kivaa! Repi tosi innokkaasti palloa ja patukkaa, olin mukana aikalailla ja tuo ei kauheesti voittanut lelujaan pitkäksi aikaa, yleensä lopussa saa juosta sen kanssa, pitää muistaa antaa useammin sen juoksennella lelu suussa.
Illalla käytiin tallomassa jälki, täysin suora reilu 120m pitkä ja 20min vanhentunut. Kolmen askeleen välein oli nameja.
Eka teki ihan TOSI hienon jäljen, se meni tosi tarkasti, namien vähentyminen ei häirinnyt mitenkään ja vauhti oli ihan tosi kiva! Nenäkin pysyi kokoajan maassa.

Loppuun Eka sai vielä patukan kanssa leikkiä, ja taas niiin hienoa repimistä ja kiskomista, repi sitä jopa ilmasta ja kokoajan on peruuttamassa ravistellen lelun kanssa. Siis ihan huippu leikki! Vihdoin se alkaa oppia leikkimään oikein :)

2 kommenttia: