torstai 30. lokakuuta 2014

Tottista ja aksaa

Tänään oli kunnon tottistreenit, käytiin illemmalla nimittäin Ciran & Jessican kanssa HSKHlla.

Me aloitettiin Ekan kanssa seuruulla, ensin haukutus ja siitä lähtö, Eka seuras tosi hienosti ja innokkaasti, ei poikittanut oikeen yhtään, otettiin pidempää pätkää, pari käännöstä oikealle - ja se pysy, täpäkästi vielä!!, vasemmalle kans yksi hienosti ja kaksi täykkäriä - pysy ihan täysin mukana hienosti, vielä kun oppis ite kääntymään, kuka tulis opettamaan? Muutama suorapätkäkin otettiin, on se joo kiva. Liikkeestä maahan, meni nopeasti maahan mutta oli niin valmiina nousemaan joten sai hetken siinä maata että vähän rauhottu, siihen putkeen liikkeestä istuminen, nopea ja heti meni istumaan. Sivulletulo oli nopea ja suht suora, siitä sitten eteentulo mikä oli kivan tiivis ja suora myös.

Tauon jälkeen otettiin heti hyppyä kolme kertaa, ensimmäinen oli laudan matalampi puolesta esteestä, Eka hyppäs tosi varmasti ja hyvin ruuan luokse. Toisella otettiin jo toinen lauta lisää ja näitä kaksi, Eka hyppäs hienosti esteen yli namin luokse ongelmitta. Pari nopeaa seuruuta, ei niin innoissaan kuin alussa mutta noh, ei mikään yllätys, muuten tosi kiva ja olihan sillä intoa kumminkin mutta tuli vähän hitaammin mukaan. Yksi litteän kapulan keskiön pito, ei pureskellut vaan piti rauhassa otteella, meinas mun koskeassa tiputtaa mutta tajus ottaa kiinni jolloin piti kiitokseen asti.

Ciran treenatessa ruutua otettiin myös paikkaa, reilu 2min, palkkaamassa kävin välillä, pysyin noin 5metrin päässä, lopussa meni lonkalle, yhdessä vaiheessa kyynäreet vähän nous kun toinen koira juos ihan täysii muta meni takaisin maate ja pari haukahdusta sano mutta hiljeni. Toisellakin kentällä, ihan Ekan vieressä tehtiin myös ohjattuanoutoa eli häiriötä löytyi.

Leikkiä ei otettu oikeestaan muuten kuin nopeasti palkaksi, repi kivasti mutta mälväs teddyä toosi paljon, kumminkin piti otteen etten saanu sitä nykästyä kertaakaan pois.

Treenin ainoa outo kohta oli että se meni kaks kertaa Jessican luokse ihan yhtäkkiä kerjäämään jotain, outoa, muuten se kyllä sulkee kaiken pois ympäriltään.

Tottistelujen jälkeen Eka sai ottaa pientä aksaa, vetää esteestä mutkaputkeen, muutaman kerran suorasta putkesta kaksi estettä ja kerran vielä putken. Kaikki sujui tosi näppärästi, suora-este-este oli pieni ongelma kun Eka halus tsekata noita putken painoja mitä oli esteiden vieressä joten meni sinne pari kertaa kunnes sai ne tutkia niin toimi.

Sitten vaan lämpät ja autolla kotiin, nyt on väsynyt otus vieressä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti