tiistai 14. lokakuuta 2014

Leikkiä ja Hakua

Tänään olikin koulun jälkeen leikkiä ja pientä tottista yläkentällä, häiritsemässä oli koripallon pelaajat.
Otettiin alkuun purutyynyn testausta, oi kyllä kunnon tyyny. Neiti oli taas ihan liekeissä, ote oli sen verran hyvä ettei kyllä irrottanut mistään ja repi hulluna, voi niitä kunnia kierroksia tuon kanssa!

Tauon jälkeen kaksi tosi hyvää, innokasta seuruu pätkää, lyhyitä. Yksi sivulletulo mikä oli tosi näppärä ja suora, liikkeestä maahan ja menihän se heti sinne, luoksetulo lyhyeltä matkalta ja lähellä mua palkkaus, vauhti oli hyvä.
Leikki oli taas niin hyvää, Eka repi palloa ja patukkaa hulluna, peruutteli repien, kyllä pari kertaa ittellä ote lipes ja nyt sai neiti enemmän pitää lelua itsellään ja jäystäillä.
Huippu likka!
Illemmalla oli vielä hakutreenit mitkä me aloitettiin.

Ensimmäinen pisto - Otettiin mielikuvalla, kun käänsin niin ukko kiersi piilolle. Eka lähti ihan tosi hyvin, täpinöissään mutta sitten se lähti sille kiertojäljelle mitä epäilinkin, löysi sitten helposti.

Toinen pisto - Mielikuvalla mistä kiertämällä vähän kauemmas. Lähti hyvin, etti hajua hyvin näköpaikalta, seilas pari kertaa piilon ohi kun ei ollut varma mistä se tuli mutta sitten löysikin.

Kolmas pisto - Mielikuva vasta kallion päältä, juos suoraan paikalla, ihmetteli miksei ukko ole siellä ja sitten nappaskin hajun ja löys näppärästi. VIDEOLLA

Neljäs pisto - Mielukuvalla, mistä ukko uppos syvemmälle suoraan. Eka lähti mutta sitten se alkoi levitä, etti hyvin mistä oon tyytyväinen eikä pyytänyt apuja, ettijaetti, sitten se saikin hajun kauempaata ja ampas sinne. VIDEOLLA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti