keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Tottista ja esineitä

Käytiin tänään shelttipoppoon kanssa treenailemassa.
Aloiteltiin Ekan kanssa tottiksella parkkipaikalla, nouto meni ihan kivasti, vauhtia oli ja nous kivasti, vähän hitaasti kumminkin, painoa kapulalla oli se kilo. Sitten kapulan tuontia eteen, sai houkutella lähemmäs, kyllä se sitten tuli ihan kivasti lähellekkin.
Leikissä Eka kumminkin vähän paineistu joten autoon odottelemaan uutta vuoroa.
Toisella kerralla otettiin vaan purutyynyllä pelleilyä, Eka leikki ihan super hyvin! Repi, veti, juos, tosi aktiivinen.

Kolmannella kerralla yks sivulletulo, tuli nätisti suoraan. Eteentulo, tiivis, kapulan kanssa taas ihan ok lähelle. Luoksari, mistä käskin istumaan, tosi hyvä vauhti ja nopea istumaan meno. Kaks seuruupätkää, ekaa sai houkutella mukaan, sitten se lähtikin kummallekkin oikein kivasti, jätin toiseen kun oli innokas.
Leikki oli alkuun tosi hyvää, sitten se vähän paineistu mutta sain mä sen vielä puremaan, ei niin innokkaasti mutta kyllä se vähän repi ja veti.

Saa syyttää taas omistajan ahneutta, ehkä mä vielä opin jättää innokkaaseen kohtaan ja pyrin pitää itteni innokkaana, nyt kyllä treenataan taas vähän aikaa leikkiä sielä kentällä ja jotain pientä, yhdessä-kahdessa osassa. 


Hetken päästä tehtiinkin esineruutu sienestäen, kuusi esinettä, kolme vierasta ja kolme omaa, aika pieni alue, ehkä 10x20m.
Eka lähti tosi hyvin, esineet löyty hyvällä vauhdilla ja innolla nopeasti, kaki hätä yllätti joten hommat jäi vähän kesken, sai vähän innostella uuteen lähetykseen josta löyty lompakko heti.
Vikana vielä sinne 10metriin, pusikkoon, karvalelu ja lähetys, Eka lähti hyvällä vauhdilla, löys ja tuli hyvällä vauhdilla. Sitten se saikin pureskella tuota ihanata lelua ja vähän hakea sitä.

Kotipihalla otin sitten vielä purutyynyllä leikin että se into touhuun jäis mieleen, Eka leikki jälleen ihan tositosi hyvin vaikka ympärillä pörrättiin potkulaudoilla. Kaksi ihan tosi hienoa ja innokasta lyhyttä seuruutusta, huippu! Leikki jatku vielä hetken ja lähdettiinkin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti